Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Henriksdalsringen 25, Henriksdal, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 300 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus och kvadratsmart 2:a med stor klädkammare och solig balkong

Välkommen till denna vackra lägenhet belägen uppe på Henriksdalsberget, med endast 300 m till vattnet och omgivet av natur och grönska. Ett perfekt boende för förstagångs-köparen, paret alternativt som en trevlig övernattningslägenhet med goda kommunikationer in mot stan. Lägenheten ligger i ett perfekt solläge med stor balkong med goda odlingsmöjligheter. Bostaden har en yteffektiv planlösning med stort vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter, rymlig klädkammare och en solig balkong. Med vackra golv får man en härliga helhetskänsla genom de fräscha ytskikten. Stora fönsterpartier bidrar till naturligt ljusinsläpp hela dagen. Bostaden har ett mysigt sovrum som man med fördel får plats med en säng a 160-180 cm. Det inbjudande köket har man bevarat i original i bästa möjliga form. Invid fönstret får man får plats med ett matbord för 2-4 personer.. Köket och balkongen överblickar innergården där du har ett härligt solläge utsikt över himmel och grönska.

Föreningen köpte marken och äger fastigheten sedan 2017. År 2018 blev det sjätte året utan avgiftshöjning och det är fortsatt inga avgiftshöjningar planerade framåt. Föreningen har ett garage för parkering och utanför bostaden råder boendeparkering. Till bostaden hör även ett vindsförråd som ingår i avgiften.

Genom trappan uppifrån berget kan du ta en trevlig promenad eller joggingrunda längs med vattnet där du når Kvarnholmen och Sickla. Riktigt trevlig omnejd av natur med Nacka Reservatet på lagom avstånd. Med goda kommunikationer och ett perfekt läge så nära Södermalm man kan komma bor du kvadratsmart med låg avgift i denna välplanerade bostad. Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy