Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blåeldsbågen 42, Sturefors, Linköping
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
121 kvm
Avgift
5 566 SEK / mån
Rum
5 rum

Drömhuset med stort D i Sturefors

Eminent tillfälle att förverkliga villadrömmen! Nu har vi det stora nöjet att saluföra ett av de populära bostadsrättshusen på Blåeldsbågen i omtyckta Sturefors. Här presenteras ett nybyggt hus som uppfördes 2018. Denna bostad är belägen på en lugn gata med ett fenomenalt, insynsskyddat läge med trädgård och uteplats som vetter mot skogsområde i ett perfekt söderläge. Huset är modernt och erbjuder ett funktionellt och trivsamt boende. På 121 kvadratmeter inryms här tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, separat tvättstuga med groventré och två helkaklade våtrum. På övervåningen finns ett allrum som med enkelhet kan avdelas till ett fjärde sovrum om så önskas. Hela bostaden präglas av smakfulla färg- och materialval samt en god, maskinell standard. I vardagsrummet finns en eldstad som bidrar med värme och hög mysfaktor!

Lättskött trädgård befriad från insyn och ett rogivande läge mot skogsdunge. På husets baksida finns en väl tilltagen altan på trädäck med ett härligt söderläge. På framsidan finns en carport och garageuppfart med plats för två bilar.

Sturefors är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns två grundskolor och flertalet förskolor. Det finns även en välsorterad matbutik och en kvarterskrog. Oavsett var i Sturefors du befinner dig har du alltid närhet till naturen. Dessutom finns en trevlig badplats på bekvämt gång/cykelavstånd från huset.

Sammantaget ett hus där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Varmt välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy