Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gamla Tuvevägen 4A, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 899 SEK / mån
Rum
2 rum

Snart saluförs denna härliga 2,5:a med sällskapsytor i öppen planlösning och generöst ljusflöde från fönster i två väderstreck. Djupa fönsternischer skänker en ljus och luftig atmosfär och det väl tilltagna vardagsrummet förlängs av den härliga balkongen med uppsikt över föreningens innergård. Lägenheten har högkvalitativa tidlösa materialval och varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt.
Ett väl tilltaget sovrum samt ytterligare ett rum som passar perfekt som kontor, barnrum eller walk-in-closet.
Stilrent badrum med egen praktiskt tvättdel.

I Brf Grangläntan bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Beskrivning

Dokument (pdf)

BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1201

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grangläntan
Organisationsnummer: 769617-7893
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1201
Antal lägenheter: 128
Antal lokaler: 1

Brf Grangläntan är en ny förening belägen i Kvillebäcken. Föreningen består av 128 bostadsrätter och en lokal.
Samtliga bostäder har en balkong eller uteplats mot gården.

Huset har ett miljötänk som präglar bostaden både in- och utvändigt. Cedumtaket (cedum = naturmaterial) bidrar till att minska värmestrålning, renar luften från koldioxid och luftföroreningar samt reducerar påfrestningen på dagvattensystemet och sparar energi. Lägenheterna håller en hög prestanda där klimatskalet-väggar, golv, tak och fönster ger en energiförbrukning långt under rådande krav.

Parkering: Garage med 56 st parkeringsplatser för bilar, 2 st parkeringsplatser för MC/moped samt plats för barnvagnar och cyklar.
Garageplats för bil går att hyra för 1 250 kr/månad. I dagsläget är det kö.

TV och bredband: Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett kraftfullt trådlöst bredband 250/100 mbit, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler (Telenor). Hastighet på bredbandet samt TV-kanaler kan utökas som tillval

Gemensamma utrymmen: En gemensamhetslokal. Går lätt att boka för föreningen medlemmar via föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi

Ekonomisk förvaltning administreras av BoNea.
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. (2019-10-28

Månadsavgift

Avgift: 3 899 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband, förråd och sophantering.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.9279 %
Andel av årsavgiften: 0.93 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Bilplats

I föreningen finns garageplatser för medlemmar att hyra för ca 1250kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy