Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 990 000 SEK
Adress
Propellergatan 2, Lindö, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
51 kvm
Avgift
3 500 SEK / mån
Rum
2 rum

Lindö Strand

Här blir det lätt att trivas. I omtyckta Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren. Lindö Strand blir ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Bostäderna i Lindö Strand 1 blir luftiga och stilrena med svårslaget läge precis intill Bråviken. Flera av lägenheterna har utblick mot havet och samtliga har antingen balkong eller trevlig uteplats. I Lindö Strand 1 byggs 56 lägenheter från 1-5 rum och kök med huskroppar på tre till fem våningar. Bostäderna är miljömärkta med Svanen och har en stilsäker interiör med neutral bas där du har möjlighet att genom olika materialval sätta egen prägel på ditt nya hem. Naturligt och gediget får vara ledord då ditt nya hem ska stå sig i tiden.

Här finns genomtänkta planlösningar med generösa ljusinsläpp, välutrustade kök med energisnåla vitvaror och fullt utrustade badrum. I området kommer det att finnas en härlig grönskande innergård samt gemensamhetslokal. Denna kan förslagsvis användas som övernattningslägenhet till långväga gäster. Parkeringsplatser med elladdare finns i anslutning till husen.

Lindö är idag en etablerad stadsdel med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

På våning två med hörnbalkong om 14 kvm i västerläge ligger denna välplanerade lägenhet om 98 kvm fördelat på fyra rum och kök . Lägenheten har fönster i tre väderstreck och balkong mot vattnet. Öppen planlösning där flexibiliteten att avgränsa köket från vardagsrummet finns. Två duschrum där det större av dem är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning

Hall med avhägningsdel.

I anslutning till hallen ligger en klädkammare om 3 kvm.

Duschrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv som standard. Det finns två kostnadsfria tillval på kakel/klinker och ännu fler mot tillägg. Här finns dusch med glasdörrar, wc, tvättställ på kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet finns utgången till uteplatsen.

Kök med plats för matbord. I köket kan du kostnadsfritt välja mellan tre olika luckor och lådfronter, slät vit, slät grå eller vit spegellucka. Mot tillägg kan du välja på väldigt många fler utföranden. Bänkskiva av laminat med vitt matt kakel som stänkskydd. Även här finns det många olika tillval. Köksmaskiner kommer i rostfritt utförande från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vill man hellre ha vita köksmaskiner väljer man till det kostnadsfritt.

Sovrum om 8 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 51 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11002

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2020-2021
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glas

Föreningen

Lägenhetsnummer: 11002
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Triple-play (Bredband, tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften)

Internet

Triple-play (Bredband, tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 3 500 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme samt Triple play (bredband, tv och IP-telefoni)

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Hörnbalkong om 14 kvm med utsikt mot vattnet.

Bilplats

Parkering går att hyra för 350 kr/mån.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy