Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 700 000 SEK / Utgångspris
Adress
Timmervägen 28, Vega, Handen
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
106.4 kvm
Avgift
4 238 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och optimalt planerat BR-radhus med centralt och naturnära läge

Välkommen till Vega och denna bostad om 107 kvadratmeter. Detta boende i absolut toppskick, är modernt, optimalt planerad och erbjuder bland annat härlig atmosfär och stora fönsterpartier - ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och fint ljusinsläpp.

Här finns ett öppet och mysigt vardagsrum samt ett socialt och modernt kök. Bostaden har tre sovrum (möjlighet till fyra eller fem sovrum om så önskas) och två dusch-/badrum.

Här bor du vid ett av Vegas trevligaste lägen - bara ett stenkast från Gunnebo förskola! Med en kort promenad finner du Wofflans stenugnsbageri och inom några minuter är du vid Vega pendeltågsstation. Ett av Haninges mest populära områden bland barnfamiljer.

Vi ses på visningen!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna bostad är en inbjudande och välplanerad hall med inbyggd garderob och plats för kappavhängning. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv.

Kök
Ett socialt och modernt kök med induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Ovan arbetsytan av sten sitter ett snyggt kakel med fasade kanter. Rummet belyses med spotlights i tak.

Vardagsrum
Ett öppet och mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och skjutdörrsfönster ut mot balkongen som bidrar till en förlängning av rummet. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv. I taket finns infällda spotlights.

Tre sovrum på övre plan, möjlighet till ett fjärde
Tre sovrum på övre plan, samtliga med parkettgolv och vitmålade väggar. Ett av sovrummen är större och möjligt att dela av till två mindre, här finns även en garderob med skjutdörrar.

Duschrum på nedre plan
Ett stort och fräscht duschrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork, spotlights, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv och kaklade väggar.

Badrum på övre plan
Stort och fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns toalett, badkar, förvaringsskåp, handfat, golvvärme och spotlights i tak.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Kolartorp.pdf BRF Ekonomisk Plan registrerad 2016-05-03.pdf BRF Årsredovisning 2018 Kolartorp i Haninge.pdf Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kolartorp 2:39 och 2:40, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 106.4 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

00002

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2- plans radhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: BRF Kolartorp i Haninge
Organisationsnummer: 769629-6776
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00002
Antal lägenheter: 32
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Telia

Gemensamma utrymmen: Gemensam terrass i soligt läge med utemöbler samt en sandlåda intill.

Föreningens renoveringar

2019 - Omdragning av el från luftvärmepumparna till gemensam fastighetscentral.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia

Internet

Telia

Månadsavgift

Avgift: 4 238 SEK / mån
inkl. V/A och sophämtning. Elkostnaden för lägenheterna i undre plan tillfaller på radhusens elräkning, dock görs ett avdrag om 325 kr på månadsavgiften (alltså 4 563kr-325kr)

Tillträde

Enl. ök.

Driftskostnad

1 500 SEK varav:
Elektricitet: 1 500 SEK
Obs. att driftkostnaderna varierar beroende av avtal, förbrukning och antal personer i hushållet. Kostnad för försäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.36492 %
Andel av årsavgiften: 4.36465 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Det ingår en p-plats till bostaden. Möjlighet finns att hyra ytterligare p-plats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy