Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Backvägen 8, Råsunda/Vasalund/Arenastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91 kvm
Avgift
4 078 SEK / mån
Rum
4 rum

Magnifik 4a på eftertraktad adress med öppen spis, fiskbensparkett, uthyrningsdel & MOS runt hörnet

Välkommen till en fantastisk bostad med ett privat läge på 5e våningen, där trädkronorna är din närmsta granne! Här bor du ett stenkast från kommunikationer och shopping invid Mall of Scandinavia samtidigt som du är ett med naturen runt omkring.

Direkt när du kliver in i bostaden på Backvägen 8 välkomnas du av en hemtrevlig atmosfär där rummen är vackert avdelade i sobra färg- och materialval. Ställ ifrån dig skor och jacka i den platsbyggda garderoben in till vänster och njut av golvvärmen i hallgolvet. Har du barnvagnen med dig? Inga problem, den går in såväl i trapphus som hiss och lägenhetens hall. Gör dig redo att hänföras av en genomgående bostad som präglas av platsbyggda förvaringslösningar, vacker fiskbensparkett i fantastiskt fint skick och ett unikt läge med utsikt mot träd och tallar från samtliga fönster.

Bostadens båda sovrum är renoverade och uppdaterade med stilrena materialval som skapar ett rofyllt intryck och ger dig två sovrum att sova gott i. Båda rummen är fria från insyn till följd av det höga läget på bostaden och det första sovrummet in till höger i bostaden har dessutom en alldeles egen WC samt riktigt bra förvaring i en hel garderobsvägg. Det mindre sovrummet nyttjas som barnrum, har plats för både en större säng och skrivbord eller annat önskat möblemang, samt har även det en platsbyggd garderob precis utanför dörren.

Hallen öppnar upp sig mot bostadens bibliotek och vardagsrum. Slå dig ner med en bra bok i biblioteket samtidigt som du väntar på att maten ska bli klar eller barnen leker i vardagsrummet. Njut av en kopp the bland böckerna, tänd en brasa i den öppna spisen och slå dig ner med hela familjen framför en bra film eller lyssnandes på bra musik i högtalarna. Härifrån når du även bostadens balkong som är en oas på sommartid, har plats för både bord och stolar samtidigt som det är en perfekt plats för att kyla drycker och mat under vintertid. Luta huvudet tillbaka och se upp på himlen för här finns ingen annan ovan dig!

Ta dig vidare in till kök och matrum som är något utöver det vanliga! De stora ytorna ger en exceptionell rymd där det finns gott om plats på arbetsytorna i köket samtidigt som det är en oas med trädkronorna som utsikt. Här finns plats för en stor familj och många vänner men är också en lugn plats när man vill komma hem och varva ner. Kök och matrum ligger dessutom i en gavel vilket skapar en öppen känsla med fönster i två väderstreck. Vill man kan man med enkla medel göra om matrummet till ett sovrum då det finns gott om plats för en matgrupp även i köksdelen.

Välkommen och njut av härliga kvällar i soffan eller med en riktigt bra bok i biblioteket. Ta del av vardagslyx med både diskmaskin och tvättmaskin, komfort med golvvärme och flexibilitet med både badrum och gäst-wc samt goda möjligheter att hyra ut en del av bostaden om så önskas. Välkommen hem till Backvägen 8!

Området:
Välkommen hem till Råsunda - en blandning av nytt och gammalt. Råsunda som stadsdel gränsar mot Sundbyberg i öster och ger plats för både motion och högklassig underhållning. Ur ett familjeperspektiv finns ett bra urval av skolor och förskolor bara en kort promenad bort och för den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia 3 minuter bort. Där ligger även den nya Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig till både två naturreservat och hela vägen till Stockholms city. Att bo i Råsunda ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min bort och Bromma flygplats endast ca 15 minuter från hemmet med bil. För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 509, 505 och 515) i närområdet. Samt buss 67 som går genom Solna och hela vägen in till Skansen. En kort promenad bort tar dig pendeltåget (Solna Station) till Stockholm C på ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. För den kulinariske finns flertalet restauranger och caféer i närområdet ex. Backstugan och Du bon Pain. I Solna finner du även restauranger som The Winery Hotel, med både delibutik och egen vinproduktion, Bockholmens hav och restaurang, Värdshuset Koppartälten, samt anrika Ulriksdals Wärdshus och slottscafé, som ligger precis invid Edsviken med bad och rekreationsmöjligheter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy