Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brotorpsvägen 2, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
2 947 SEK / mån
Rum
2 rum

Öppen och ljus bostad högst upp i huset med matbutik och gym precis intill

Direkt när man kliver in i bostaden på Brotorpsvägen 2 möts man av stilrena materialval och en ljus, välkomnande känsla! Med bostadens sociala och öppna planlösning blir detta en bostad som är perfekt för att ha över vänner och familj på en middag eller kasta sig i soffan en vardagskväll och njuta av lugnet det innebär att bo högst upp i huset. Sovrummet är stort och ger plats för en rejäl dubbelsäng, erbjuder förvaring i flertalet garderober och har även plats för skrivbord eller ytterligare möblemang om så önskas. Det helkaklade badrummet med både tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel och lyxig precis som det välordnade köket som självklart har diskmaskin. Här finns allt du behöver för att trivas! Och har du glömt köpa något eller vill köra ett träningspass medan maten står i ugnen? Inga problem, ta hissen ner och du är framme till Ica och Puls&träning på ett litet kick. Sist men inte minst, lägenhetens balkong. Här finns gott om plats för bord och stolar där många får plats och ger din bostad pricken över i! Välkommen till Brotorpsvägen, välkommen hem!

Området:

I Järvastaden bor du naturnära, intill bostadsområdet ligger Igelbäckens naturreservat och Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anlägger man en konstfrusen skridskobana där både barn och vuxna kan glida runt på isen.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren finns många fina platser för en picknick i gräset intill sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Buss 505 och 540 tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje och därifrån åka vidare in mot stan. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia som har ett enormt utbud av butiker och restauranger med mat från hela världen och prisklasser för alla smaker. Dessutom går snart byggstarten för en ny simhall på Ulriksdals IP som ligger ett stenkast från MOS och framtida planering finns för tunnelbanans gula linje som kommer byggas inom samma område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy