Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
18 000 SEK
Adress
Åre Strand 1a 4, Åre
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
280 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Din chans till en veckas rekreation innan vintern drar igång. Nu finns det möjlighet att få förvärva en andel för v41 i denna fina tvårumslägenhet om 57kvm i radhusen intill Holiday Club. Lägenheten är fullt möblerad och utrustad med inventarier av hög standard. Allrum och kök i öppen planlösning. Ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med med bastu, dusch, tvättmaskin och WC

Observera att bilderna är från en liknande lägenhet, de kan avvika mot hur denna lägenhet ser ut.

Handdukar, sängkläder och slutstädning ingår alltid vid din vistelse i lägenheten.
Parkering med elstolpe finns till lägenheten.

Lägenheten ligger nära sjön såväl som Åre centrum, Holiday Club och tågstationen.

Vid Holiday Clubs hotellanläggning några minuter från lägenheten finns flera restauranger, bowling, äventyrsbad, spa-anläggning och butiker. I tågstationshuset bredvid finns ytterligare butiker, mataffär och restauranger.

Beskrivning

Övrigt

Du kan ansluta din andel i Holiday Club till resesystemet RCI med möjligheter till resor världen över.
Det finns två varianter av medlemskap hos RCI.
Anslut veckan till RCI weeks-systemet för 5000 kr med möjlighet att byta in sin vecka mot en annan inom RCI.
Anslut veckan till RCI points-systemet för 30 000 kr där din andel får ett poängvärde av 107 500 / år som kan användas för att boka resor en eller flera olika veckor. Mer info om detta fås genom Holiday Club.

Holiday Club hemsida: https://www.holidayclubresorts.com/sv/

RCI
Köparen av andelen kan gå med i RCIs poängsystem. Holiday Club kan informera er mer omförmåner och regler kring detta.

RCI:s hemsida: https://www.rci.com/

Bostadsfakta

Kommun

Åre kommun.

Storlek

Boarea 57 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

wifi ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 280 SEK / mån
Avgiften betalas årsvis, 3 350kr/ år

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

Parkering med motorvärmare

Övrigt

v41

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy