Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sleipnervägen 43, Haninge/Handen, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 841 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar och renoverad 2:a med stor inglasad balkong i stabil förening.

Accepterat pris, först till kvarn! Välkommen till denna renoverade och fina lägenhet belägen på entréplan. En perfekt bostad med smart planlösning. Fint kök öppet planlöst mot vardagsrum, rymligt sovrum, helkaklat badrum samt en stor inglasad balkong i soligt söderläge.

Brf Loke är en stabil och välskött förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, garage, parkeringsplats och lekplats. Föreningen har 3 333 kr/kvm i lån (årsredovisning 2018).

Här bor du vid ett av Handens trevligaste lägen - bara ett stenkast från Handen Centrum! Med en kort promenad når du Rudan friluftsområde och inom några minuter är du vid Port73.

Beskrivning

Välkomnande hall med grått klinkergolv och målade väggar i vitt. Bra förvaring i garderob.

Praktiskt förråd i lägenheten med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Här finns stänger samt hylla. Används idag som gästrum.

Underbart och renoverat kök med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med köksbänk i trä, vita luckor, vitt kakel, rostfri diskmaskin. Maskinpark i rostfritt med ugn och induktionsspishäll, fläkt samt kyl/frys (Electrolux). Intill köket finns utrymme för matplats för 4-8 personer. Köket är öppet planlöst mot det stora rymliga vardagsrummet.

Vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt som bjuder på härlig social yta och god plats för en större soffa. Utgång till balkong.

Härlig inglasad balkong med trätrall. Underbart söderläge vilket ger sol nästan hela dagen.

Ljust sovrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. God förvaring i form av skjutdörrsgarderob med spegel.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Loke 2015 BRF Årsredovisning Loke 2018 BRF Enregideklaration Sleipnervägen 33-67.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Söderbymalm 7:21, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 43 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

640

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1965-1968
Övrigt: Andelstalet har erhållits från utdrag, kan vara felaktigt. Mäklaren uppmanar att kontakta HSB eller Brf Loke.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Loke
Organisationsnummer: 712400-0881
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 640
Antal lägenheter: 641
Antal lokaler: 1

HSB Brf Loke är en stor förening med 641 lägenheter samt 1 lokal. Föreningens bygnader byggdes 1965-1968 med värdeår 1982.

I direkt anslutning finns ICA Nära, postombud, Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök. Loke ligger nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Ungefär 10 minuter till Haninge Centrum samt Haninge Närsjukhus.

Parkering: I föreningen finns 634 parkering och garageplatser. Priserna är idag; uteparkering 250 kr/mån, garage 525 kr/mån, mc 210 kr/mån. Priserna höjs för tillfället årligen med 3% (enligt plan).

TV och bredband: Kabel-tv (basutbud) samt internetuppkoppling 100/100 ingår i avgiften/ obligatoriskt tillägg.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor
8 stycken placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97 samt på Vallavägen nr 11, 31 och 49. I vissa tvättstugor finns maskiner för grovtvättI några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis mattor, filtar, täcken och överkast. Som medlem har man även tillgång till cykelrum samt barnvagnsrum.

Cykelrum och barnvagnsrum
I föreningen finns flera cykel- och barnvagnsrum.

Förråd
Till lägenheterna hör förråd antingen i lägenheten eller externt. Det finns även ca 100 st extra förråd. Dessa går att hyra. För närvarande är alla uthyrda.

Föreningens renoveringar

Pågående / Framtida renoveringar
2019 - 2022 Fasad, tilläggs och fönsterbyte
2019 - 2020 Mark och dränering
2019 - 2020 Byte av värmekulvert
2019 - Renovering av tvättstugor, 1 per år.

Diskussion pågår angående stambyte och VVC projekt.

Renoveringar
2017 Vattennivå-sensor inkl alarmsändare i förebyggande syfte för källaröversvämningar.
2016-2017 Renovering av liggande stammar
2012-2013 Ventilation
2010 Relining av köksstammar

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 139 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-11-08

Månadsavgift

Avgift: 2 841 SEK / mån
I avgiften ingår VA, värme, kabel-TV samt bredband (obligatorisk tillägg om 81 kr)

Gårdsplats/innergård

Grönområden och lekplatser
I föreningen finns flera lekplatser med EU-anpassade lekredskap. Det finns även 2 fotbollsplaner och 2 mindre bollplaner.
På innergårdarna vid leipnervägen 5-15, 33-49, 61-75, 83-95, i rondellen vid Sleipnervägen 83-95 samt vid Vallavägen 19-23 i skogsdungen nedanför fotbollsplanen finns grillplatser.

Driftskostnad

185 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 85 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00001 %
Andel av årsavgiften: 0.00001 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy