Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK
Adress
Timmermansgatan 1C, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
4 252 SEK / mån
Rum
3 rum

Trea i nyskick med hög standard

Den här trerumslägenheten på Timmermansgatan har många fördelar som bidrar till ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Lägenheten ligger på tredje våningen med loftgång, som praktiskt taget blir en privat balkong för den boende, dessutom i soligt söderläge. Lägenheten är ljus och rymlig och erbjuder en optimal planlösning. Direkt när man kommer in möts man av en rymlig hall med förvaring i garderober och avhängningsytor. Köket ligger i öppen planlösning mellan hall och vardagsrum och inrymmer såväl matplats som goda arbets- och förvaringsytor. Modernt arbetskök från Ballingslöv med vita skåpsluckor, bänkskiva i svart granitsten, ett snyggt kakel som stänkskydd samt full maskinell utrustning. Utöver hall, kök och vardagsrum finns två väl tilltagna sovrum och ett rymligt, helkaklat duschrum med egen tvättavdelning. Samtliga rum har ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Bostaden präglas av ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck och ett högt och fritt läge utan insyn.

I föreningen finns en gemensam tvättstuga för de boende samt varmgarage i källaren med lediga platser som den boende kan hyra. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Mycket bra serviceutbud i direkt anslutning till bostaden. I samma huskropp finns en välsorterad matbutik. Flertalet bra restauranger i närområdet. Lägenheten ligger mycket centralt och det är promenadavstånd in till Linköpings innerstad och Resecentrum, vilket innebär att det är närhet till det mesta och mycket goda kommunikationer. Chans att ta vara på - välkommen på visning av ditt nya drömboende!

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaportalen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på.

Tillfälle att ta vara på - välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=606621

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall med en rymlig och hemtrevlig känsla tack vare den öppna planlösningen mot köket. Plats för avhängning av ytterkläder och skor. Gott om förvaring i fyra platsbyggda garderober. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt inrett kök från Ballingslöv med svart grantibänkskiva, vit skåpsinredning och ett snyggt kakel som stänkskydd. Kökets maskinella utrustning utgörs av kombinerad kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Intill köket finns separat matplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Mycket rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Goda sällskapsytor med plats för större soffgrupp och tv-bänk. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusflöde in i bostaden. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM
Bostaden har två rymliga sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Två garderober i mindre sovrummet och förberett för garderober i det stora sovrummet.

BADRUM
Fräscht, helkaklat Badrum med tvättavdelning på en väl tilltagen yta. Här finns bubbelbadkar, toalett, kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

stadgar Vasaportalen.pdf Årsredovisning, Vasaportalen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 72 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1334

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasaportalen
Organisationsnummer: 769629-5539
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1334
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

Gemensamma utrymmen: Till lägenheter hör ett lägenhetsförråd. I föreningen finns en gemensam tvättstuga samt cykelförråd.
Grön och trevlig innergård med pergola.

TV

Kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredband via ComHem. Tilläggskostnad på månadsavgiften om 98 kr/månaden.

Månadsavgift

Avgift: 4 252 SEK / mån
Värme, vatten och Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Tilläggskostnad för bredband (98 kr/månad) och hushållsel om (250 kr/månad) tillkommer varje månad.
Elabonnemang: Fastigheten har ett inkommande abonnemang och därför bara en fast avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses årligen. Därefter sker en justering mot det belopp som har förhandsinbetalats.

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.77 %
Pantsättningsavgift: 463 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Uteplats/Balkong på loftgång intill entrén. Soligt söderläge!

Bilplats

Garageplats går att hyra i husets källare för 900 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy