Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 118A, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 249 SEK / mån
Rum
3 rum

BARA ATT FLYTTA IN / JOHANNELUND

Nu tillsaluför vi en social, insynsskyddad och stilren bostad med fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och bra med förvaring bekvämt beläget på våning 2. En lägenhet att bara flytta in i!

Hela lägenheten är renoverad de senare åren och erbjuder ett härligt kök med öppet in mot vardagsrum. Stora fönster (byttes av tidigare ägare 2014) som vetter åt två olika väderstreck ger ett genomgående ljusinsläpp. I vardagsrummet finns gott om plats för soffa vilket tillsammans med köket gör denna del till hjärtat i lägenheten. Från vardagsrummet finns lägenhetens mysiga balkong som vetter i västerläge.
I bostaden finns två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och stora fönster med utsikt över grönområde. Det smakfulla och helkaklade badrummet renoverades 2006 och har dusch, wc, tvättställ samt skåp. Intill badrummet finns en separat tvättdel, här finns en tvättmaskin -(2018), torktumlare och två garderober.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och gym med nya maskiner i. I månadsavgiften om 3 249 kronor ingår värme, vatten, tv och bredband.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy