Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kärrtorpsvägen 4, Kärrtorp, Johanneshov
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
114 kvm
Avgift
5 586 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sällan till salu! Modern gavelfemma (möjlig 6a) med dubbla balkonger, belägen i klassisk stadsdel.

Äntligen en femrummare i omtyckta Brf Nytorps gärde! Högst upp i huset och med ett härligt gavelläge.
Här har 114 generösa kvadratmeter fördelats och planerats med stor eftertanke för ett mysigt familjeliv. Här uppskattar man den tydliga uppdelningen mellan socialt och privat. Sällskapsdelen i form av kök och vardagsrum med öppen planlösning är ett kapitel för sig själv - här finns det gott om svängrum! Två badrum och i dagsläget 4 sovrum med option för fler för den som så önskar. Som grädde på moset finns här också två balkonger, en för morgonsol och en inglasad för kvällssol.
Förutom alla dessa plusfaktorer, erbjuds en barnvänlig miljö som också ger möjlighet till friluftsliv med Nackareservatet runt husknuten.
I föreningen finns lediga p-platser, innergårdar med bl.a. grillplats, planteringar och lekplats. Du bor med direkt närhet till Kärrtorps centrum och T-bana, skola, förskola och grönområde. Välkommen hem!

Beskrivning

Övrigt

Nytorps gärde ligger på gränsen mellan förstad och naturreservat. Bara några minuter från tunnelbanan har man riktig natur inom räckhåll. Här kan du gå från trapphuset rakt ut i skogen. Genom hela området löper t-banans linje 17. Närmaste tunnelbanestation är Kärrtorp och ligger ca 400 m från bostadshuset. Det finns även bra cykelvägar som gör det möjligt att cykla till t ex Globen och in till city. Bussar finns från Kärrtorp via Skarpnäcksfältet till bl.a Orhem och mot Bredäng.
I Kärrtorps centrum, 400 meter från Nytorps gärde, finns butiker, bank, apotek, service, restauranger och ett café. Stockholms första ytterstadsteater Turteatern håller till här och är fortfarande en mycket aktiv teater. Nytorps gärde är ett populärt promenad- och cykelstråk. Nacka naturreservat gränsar till gärdet. I närheten av området ligger Kärrtorps IP, Björkhagens golfbana och Söderbysjön med badplats.
Kärrtorps gymnasium, Skarpnäcks skola och Björkhagens skola finns inom bekvämt avstånd. Flertalet förskolor finns i området, varav den närmsta ligger tvärs över gatan.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Brf Nytorps Gärde Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.76%.

Församling

Skarpnäck.

Storlek

Boarea 114 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

451

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft (FTX)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nytorps Gärde
Organisationsnummer: 769617-4767
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 451
Antal lägenheter: 70
Antal lokaler: 0

Brf Nytorps Gärde är en äkta bostadsrättsförening som består av 70 st lägenheter i fördelade över fyra huskroppar. Storleken är på mellan 2-5 rok och fastigheterna färdigställdes 2010. Grönt och naturnära läge med Nackareservatet bokstavligen utanför porten. Runt föreningens hus finns det två mindre gårdar med utemöbler och grill för medlemmarna att nyttja. Det finns även sandlåda och lekstuga för de små.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga.
Det finns extra lägenhetsförråd att hyra till bostaden (kö till dessa).
Föreningen har ett redskapsförråd med stolar bord etc för utlåning.
Föreningen ordnar gemensam höst- och/eller vårstädning.

Föreningens ekonomi

För ytterligare information om föreningens verksamhet och ekonomi, vänligen se bilagd årsredovisning. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp. Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

KOMMANDE:
2020 Omlackering entrépartier
2020 Ommålning carport, cykelförråd och trädetaljer balkonger

UTFÖRDA:
2018/2019 Inglasning av balkonger
2019 Spolning av avloppsstammar

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D

TV

Com Hem.

Internet

Föreningen har avtal med Ownit för bredband och Comhem för TV. Det finns förmånligt avtal som ger 100 mbit för internet samt basutbud från Comhem för endast 215 kr/månad (obligatoriskt tillägg på månadsavgiften).

Månadsavgift

Avgift: 5 586 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el. Obligatorisk avgift om 215 kr/mån tillkommer för tv och bredband.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.87400 %
Andel av årsavgiften: 1.87400 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Föreningen tillhandahåller 14 st carportplatser med elstolpe (kö), kostnad 450 kr/mån, samt 46 st parkeringsplatser med elstolpe (lediga finns), ksotnad 250 kr/mån. I området finns möjlighet till boendeparkering på gator gm Stockholms stad, kostnad 500 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy