Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kavelbrovägen 16, Älvsjö - Långbro Park, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
96 kvm
Avgift
4 991 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Två Balkonger - Hög standard - Härligt ljusinsläpp

Välkommen till denna mycket trevliga fyra med två balkonger. Lägenheten erbjuder sociala ytor med öppet mellan matdel och vardagsrum med utgång till balkong med förmiddag och kvällssol sommartid. Snyggt helkaklat badrum och separat toalett. Tre bra sovrum samt god förvaring med klädkammare och inbyggda garderober. Stor inglasad balkong mot den mysiga innergården via sovrummet med sol hela dagen.
Bra läge i utkanten på Långbro park med närhet till dess parkmiljö men också Fruängen Centrum med mycket bra kommunikationer med tunnelbana och bussar samt service i form av butiker, restauranger, apotek, bank, gym mm.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

111402

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Våningsplan 4 av 5 (4 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013

Föreningen

Föreningens namn: Brf Boklunden
Organisationsnummer: 769624-1780
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 111402
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Boklunden ligger i natursköna området Långbro park. Föreningen har 64 lägenheter fördelade på två fastigheter med adress Kavelbrovägen 10-16. Brf Boklunden består av 64 lägenheter fördelat på två fastigheter. Föreningen disponerar även över 69 parkeringsplatser varav 25 st i garage. För parkeringen gäller separat kö.

Eftersom fastigheten är nybyggd planeras inga underhåll inom de kommande fem till tio åren. Föreningen sätter regelbundet av pengar till fastighetsunderhåll enligt den ekonomiska planen.

Månadsavgift

Avgift: 4 991 SEK / mån
Ink. värme

Driftskostnad

765 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
VA: 125 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Övrigt: 220 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01770 %

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra 450 kr / mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy