Länk kopierad!

Visningar

sön 26 jan 12:30 - 13:15
Öppen visning - välkommen!
mån 27 jan 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 750 000 SEK
Adress
Centralvägen 3, 1tr, Skärsätra, Lidingö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
109.9 kvm
Avgift
3 459 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 4:a i Villa Tallörten

Bo modernt och bekvämt i Villa Tallörten, en representativ fastighet från år 1999 uppförd av JM som är belägen i trevliga villakvarter. Ljus och rymlig sällskapsdel med stora fönsterpartier, stor balkong i söder/väster och kök med matplats intill trivsamt burspråk för 6-8 personer. Separat sovrumsavdelning med 3 sovrum och platsbygga garderober, två badrum samt förråd/klädkammare. Carport ingår i avgiften. Mycket välskött och skuldfri förening med låg avgift.

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och moderna lägenhet med fönster i tre väderstreck. Lägenheten är i gott skick med bl a genomgående parkettgolv. Möblerbar hall med skjutgarderob för avhängning av ytterkläder och ett separat wc med dusch.

Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till underbara balkongen som har sol större delen av dagen. Innanför vardagsrummet ligger det stora köket med ett vackert burspråk med matplats för 6-8 personer. Separat sovrumsavdelning bestående av tre sovrum med platsbyggda garderober, klädkammare/förråd samt badrum med tvättutrustning.

Välplanerat kök i vinkel med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köksinredning och skåpluckor i björk, vitrindel, vinställ, ljusgråa bänkskivor i laminat med två infällda diskhoar i rostfritt samt vitt kakel. Spis med häll, fläkt, kyl & frys i fullhöjd, ugn, microugn och helintegrerad diskmaskin. Stort skafferi och städskåp finns.

Badrum med tvättutrustning. Golv: kakel i turkos ton. Väggar: kaklat med mosaik i turkos ton. Utrustning: badkar, wc, bidé, tvättställ med kommod och förvaring, badrumsskåp med infällda spotlights, handdukstork samt tvättmaskin/torktumlare (Electrolux).

Golv: kakel i turkos ton. Väggar: kaklat med mosaik i turkos ton. Utrustning: duschhörna, wc, tvättställ och kommod med hylla, spotlights samt spegel.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2019.pdf Ordningsregler-Tallörten.doc Årsredovisning 2018 Energideklaration.pdf Planlösning

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Storlek

Boarea 109.9 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1999

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Tallörten
Organisationsnummer: 769602-2131
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 5
Antal lokaler: 0

Skuldfri och mycket välskött förening.

Parkering: Carport med eluttag ingår i avgiften. Laddstolpe för laddhybrid/elbil finns. El debiteras separat.
Det finns 4 st gästparkeringar.

TV och bredband: Kabel-tv finns via Comhem. Basutbudet (analogt) för kabel-tv ingår i avgiften. Fiber via Bahnhof ingår i avgiften. Möjlighet finns till IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett gallerförsett förråd om ca 4,5 kvm. Förrådet finns i separat byggnad.

Föreningens renoveringar

Ny fjärrvärmeväxlare (2012)
Installation av solpaneler (2019)
Laddstolpar (2019)
Målning av halva yttertaket (2020)

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2009-01-22
Energiprestanda primärenergital: 116 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 459 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, fiber och carport med eluttag.

Driftskostnad

600 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Säljaren har inte lämnat någon uppgift om antalet kWh/år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 19.14940 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor balkong i söder/väster med klinkers och glasade fronter.

Bilplats

Carport med eluttag ingår i avgiften. Laddstolpe för laddhybrid/elbil finns.

Övriga utrymmen

Separat soprum finns.

Övrigt

Skärsätra är beläget mitt på södra ön med närhet till Lidingöbanan och busskommunikationer. Här har man gångavstånd till fina promenadstråk längs med vattnet vid Kappsta naturreservat och även till Kottlasjön med bad och skogen intill. Det är promenad- och cykelavstånd till förskola, skola och saluhallen vid Skärsätra Torg. Till Larsbergs centrum och livsmedelsaffärer tar det några minuter med bil.

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, fortsätt Södra Kungsvägen. Efter AGA, kör mot Skärsätra Torg och tag vänster vid bensinmacken (Söderliden). Följ Söderliden, Sveavägen och tag vänster vid Centralvägen. Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Centralvägen 3. Välkommen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy