Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Silvervägen, Stenby, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
2 704 SEK / mån
Rum
3 rum

Radhus med smarta funktioner och bra planlösning

Etapp 3 av succéprojektet med designhus till rimligt pris i Stenby Ängar är nu släppt! Ett unikt projekt där man via en nydanande produktion kan erbjuda arkitektritade bostäder till priser från 1,7 miljoner. Här erbjuds radhus i bostadsrättsform i fyra olika format: 64 kvm, 93 kvm, 112 kvm och 132 kvm, samtliga med otroligt hög standard. Designhusen har ritats av den prisade design- och arkitektbyrån Koncept som ritat många imponerade bostäder och hotell. Deras designlinjer har verkligen något för alla.

Välj mellan tre olika inredningsval - Skog (mustigt och gediget), Snö (rena linjer och varma toner) eller Sjö (formstarkt och kontrastrikt). Samtliga med hög standard men med olika formspråk och stilar. Helt plötsligt blev ditt husköp enkelt och samtidigt med en hög designgrad. Det är dessutom låg avgift på samtliga av bostadsalternativen.

I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet.

Bostaden som presenteras nedan är ett radhus om 64 kvm fördelat på 3 rum, varav 2 sovrum. Radhuset har smarta funktioner,bra planlösning och är en av de minsta bostäderna i projektet, men erbjuder minst lika högkvalitativa materialval som de större husen i projektet. Båda våningarna värms upp av vattenburen golvvärme. Ett perfekt och otroligt prisvärt boende för dig som inte behöver mer än två sovrum och som värderar ett kvalitativt boende med hög designgrad. Inflytt beräknas till kvartal 4 2020. För mer information och för att anmäla ditt intresse gå in på www.stenbyangar.se.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy