Länk kopierad!

Visningar

tis 17 dec 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Gullbergsgatan 6, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 634 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet i markplan med inglasad, stor och charmig balkong!

Här erbjuds en stilren och smart planerad hörnlägenhet i markplan med stora ytor som ger dig plats att bo bekvämt. Om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht borde du ta en närmare titt på den här lägenheten.

Det första man möts av i denna bostad är en öppen och funktionell hall. Det stilrena, funktionella och fräscha köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

Att ha uteplats som tillhör lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en uteplats utan två. Den ena är inglasad, stor och charmig med trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen. Den andra, som ligger intill köket, är liten och mysig och bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa LINKÖPING har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! - Gamla Linköping, Rydskogens motionscentrum och Fridhemsparken ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar man - Linköpings Universitet, Centum och Vallaskogen.

Beskrivning

Hall
Den öppna och funktionella hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv och ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? hatthylla, klädhängare, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Det stilrena, funktionella och fräscha köket har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, öppet och socialt rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett stort och inbjudande rum med ekparkett och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, platsbyggda garderober och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett litet, mysigt och fint sovrum med garderob, plats för säng och nattduksbord och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Ljusa väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Uteplats 1
Inglasad, stor och charmig uteplats som nås från vardagsrummet. Här erbjuds trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen.

Uteplats 2
Via köket kommer du även till en liten och mysig uteplats med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Dokument (pdf)

Planritningar 908725-deklaration.pdf Årsredovisning HSB Brf Rotundan i Linköping 2017.pdf Stadgar HSB Brf Rotundan i Linköping 2017.pdf Frågelista Gullbergsgatan 6 lgh 3.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 71 kvm. Bostadsrättsföreningens och säljarens uppgifter..

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Markplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Ventilationsinspektion: 2019-04-11

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Rotundan
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsöreningen bildades 2014 och förenings hus stod inflyttningsklart 2016. Föreningen äger fastigheten Ombudsmannen 33 med adresser Gullbergsgatan 6-10 och föreningens hus omfattar 42 bostäder.

Föreningens ekonomi

Ingen avgiftsändring finns inplanerad, 2019-05-30

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2019-04-11
Energiprestanda primärenergital: 69 /kWh per kvm och år

TV

Via bredbandsbolaget.

Internet

Via bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 634 SEK / mån
I avgiften ingår Värme, Bredband, Kabel-TV, Sophantering och Förråd.

Driftskostnad

150 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.53282 %
Andel av årsavgiften: 2.53282 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1165 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Separat kö och kostar 425 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy