Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gullbergsgatan 6, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 634 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet i markplan med inglasad, stor och charmig balkong!

Här erbjuds en stilren och smart planerad hörnlägenhet i markplan med stora ytor som ger dig plats att bo bekvämt. Om du drömmer om ett hem där allt känns nytt och fräscht borde du ta en närmare titt på den här lägenheten.

Det första man möts av i denna bostad är en öppen och funktionell hall. Det stilrena, funktionella och fräscha köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskapsytor.

Att ha uteplats som tillhör lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en uteplats utan två. Den ena är inglasad, stor och charmig med trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och förmiddagen. Den andra, som ligger intill köket, är liten och mysig och bjuder på sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa LINKÖPING har att erbjuda och är perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö! - Gamla Linköping, Rydskogens motionscentrum och Fridhemsparken ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar man - Linköpings Universitet, Centum och Vallaskogen.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=614131

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy