Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rälsvägen 2C, Höllviken, Vellinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
4 344 SEK / mån
Rum
3 rum

Modernt luftigt och superfräscht radhus på perfekt lugnt läge med balkong samt trädgård i söder

På centralt läge mitt i Höllviken och samtidigt väldigt lugnt samt havsnära ligger det inbjudande radhuset på Rälsvägen 2C. Detta utmärkt trevliga boende har verkligen det lilla extra! Vardagsrummet flödar av ljus genom det exklusiva hela fönsterpartiet ut mot trädgården i söderläge. Trädgården är stenlagd och insynsskyddad med vintergrönt i två "rum". Radhuset har genomgående klassisk ekparkett och absolut perfekt nymålade släta vita väggar à la oktober 2019. Vattenburen golvvärme på hela entréplan, inbjudande rejält kök med matplats, två och kanske t. o. m tre möjliga sovrum, två helkaklade stilrena badrum, varav ett med jacuzzi och egen rejäl tvättavdelning och det andra på övre plan med fin duschhörna. Gedigen vacker trappa mellan våningsplanen. Allrummet på övre plan har ett vackert öppningsbart helt fönsterparti ut mot en möblerbar balkong om dryga 5 kvm i ljuvligt söderläge och med glimt mot havet och solnedgången.

Detta luftiga radhus är ursprungligen planerat och genomtänkt som en 4.a men valdes av nuvarande 1:a ägare att disponeras som en spatiös 3:a. Bostadsrätten har eget förråd i trädgården, vind, parkeringsplats ingår, fiber och kabel-tv ingår också. Vattenburen värme med mycket låga driftskostnader, speciellt sedan föreningen investerat i solceller.

Från Rälsvägen 2C är det nära till Höllvikens variationsrika serviceutbud och till busshållplatser med utmärkta allmänna kommunikationer till Malmö, Lund och Köpenhamn. Detta boende uppfyller riktigt många önskningar och kanske också en längtan av att känna doft av hav och kunna uppleva somrar med ljuvliga bad med lite sand mellan tårna...

Varmt välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy