Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 745 000 SEK
Adress
Östangärdsgatan 5, Harvestad, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
113 kvm, biarea 20 kvm
Avgift
4 932 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt hem med öppna ytor och generösa ljusinsläpp i populära Harvestad!

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda bostadsrättsradhus i barnvänliga Harvestad beläget på attraktiv adress! Här finner du ett yteffektivt hus med stora umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger ett genomgående öppet intryck som öppnar upp för gemenskap. Huset har smakfullt valda inredningsval som märks väl- noggranna valda färgpaletter på väggarna som skapar en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden. Huset är totalt om 113 kvadratmeter och omfattar totalt 5 rum varav 3 sovrum samt ett uterum om ca 15 kvm. Ett mycket fint boende i populärt område med närhet till både city som vacker natur, golfbanan Landeryds Golfklubb, restauranger, livsmedelsaffär, lekparker, fotbollsplan, blomsterbutik med mera.

I avgiften på 4 932 kr ingår kabel-TV, soptömning, bredband med 100/100 Mbit samt IP- telefoni.

Brf HSB Smultrongården är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. Den nya, trygga stadsdelen Harvestad har under de senaste åren vuxit fram i anslutning till de populära stadsdelarna i Ullstämma och Hjulsbro i sydöstra Linköping. In till city är det 6 kilometer och nås smidigast via bil, buss eller cykel. I närområdet finner du Östenssons Livs och cirka en km bort ligger Ekholmens Centrum som har det mesta i form av butiker. Skola såväl som förskola finns även i området.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 113 kvm, biarea 20 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

4

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Smultrongården
Organisationsnummer: 769619-3239
Föreningsform: Bostadsförening
Lägenhetsnummer: 4
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 932 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.16667 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

På uppfarten finns en carport samt en parkeringsplats

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy