Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövskogsvägen 7, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 453 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar fyra högst upp i huset!

Äntligen kan jag erbjuda en fyra högst upp i huset på superpopulära Lövskogsvägen 7.
Perfekt planlösning med stora sociala ytor som kan inredas efter eget tycke och smak, tre separata sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum med tvättdel och en wc. En stor balkong emot skogsparti och med ett härligt solläge. Lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten men även med vardagens alla måsten på korta avstånd.

- Tillträde enl ök (Kort-långt)
- Högst upp i huset
- Stor balkong med utsikt emot skog och i bra solläge
- Skyddat gavelläge
- Optimal planlösning med centrala sociala delar samt separata sovrum
- Rymligt förråd i anslutning till dörr
- Här bor ni med närhet till allt man kan önska sig i vardagen.

Här bor ni insynsskyddat på en lugn återvändsgata med skogen som likt ljusets strålar letar sig in i bostaden och skapar en karaktär på ditt boende som är få förunnat!
Detta med direkt närhet till skolor, förskolor, dagligvaruhandel, Tyresö centrum, gym, insjöbad samt pendlingsbussar som tar dig till Gullmarsplan (18 min) & Stockholm City (25 min) må vara det bästa av två världar.

Direkt utanför entré till lägenheten finns det rymliga förrådet som ligger vägg i vägg med bostaden. Väl inne möts vi omgående av de ljusa och trevliga ytskikten som genomsyrar allt i detta hem, på golvet finner vi en läcker parkett som är genomgående för alla rum.

I hallen finns praktisk skjutdörrsgarderob med mängder av förvaringsmöjligheter.
Här finner vi även det stora badrummet med golvvärme som förutom stilrena färgval innehar dusch samt gedigen arbetsbänk med överskåp ovan torktumlare och tvättmaskin för yteffektiv förvaring.

Vidare i bostaden finner vi de sociala delarna i en halvöppen planlösning med ett stort och luftigt vardagsrum där de stora fönsterpartierna i flera väderstreck samt emot skogsparti bidrar till en känsla av att bostaden smälter ihop med den nordiska granskogen utanför. Här kan ni skapa många minnesfyllda stunder med familj och vänner av den stora skalan.

Från vardagsrummet når vi köket från högklassiga Marbodal där ingenting har lämnats åt slumpen. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den hängivna kocken. I köket finns matplats vid fönster för upp till 8 personer.

Från rummet når vi utgång till den rymliga balkongen som i ett utsökt och högt läge erbjuder en favoritplats, godkänd för inglasning.
Här kan ni luta er tillbaka och njuta av skogens fågelkvitter i ett trevligt solläge söder.

I övrigt finns tre sovrum i bra storlek, belägna i olika delar av bostaden där Master bedroom innehar en gardrobsvägg samt fönster i två väderstreck.
Gäst-wc i stilren design likt badrummet samt stor och rymlig klädkammare/skafferi finns även det.

Förråd om ca 5 kvm är praktiskt beläget dörr i dörr med entrén.

Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser och omtyckt lekplats i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå.
Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig till Stockholm City (25 min) samt Gullmarsplan (18 min) , perfekt för den som pendlar till jobbet.

Anmäl ert intresse för att få löpande information fram till visning,

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

FÖRRÅD:
Praktiskt beläget alldeles utanför dörren finns ett stort förråd om ca 5 kvm inredd med hyllsystem för att maximera dina möjligheter att förvara det du behöver.
Oerhört uppskattat av boende i huset.

HALL:
Välkomnande med praktisk klinker på golv. Här finns en rymlig garderob med skjutdörrar för övrig förvaring.

BADRUM:
Stilrent med moderna nyanser på klinker och kakel. Utrustningsmässigt finns här golvvärme, kommod med lådor, spegelskåp med led-belysning, dusch, handdukstork, torktumlare samt tvättmaskin.
Ovan dessa finns en arbetsbänk samt överskåp i vitt för yteffektiv förvaring.

GÄST-WC:
I samma stil som badrummet, innehar WC, tvättställ, kommodskåp och spegel med led-belysning. Klinker på golv samt delvis kaklade väggar.

VARDAGSRUM:
Stort och luftigt i öppen planlösning med fönster i flera väderstreck. Genom fönstren har man här ett fint ljusinsläpp samt ett insynsskyddat läge med skogen på besök i ditt vardagsrum.

KÖK:
Högklassigt rakt igenom med vita snickerier från erkända Marbodal, här är köket för dig som älskar att laga mat. Planeringen är utsökt med den så viktiga triangeln i perfekt form, arbetsytorna är rejäla med mängder av skåp och lådor från golv till tak för dina köksattiraljer. Smarta val som lättstädade rektangulära kakelplattor ovan bänk och under överskåp finns gott om uttag för el.
Utrustning: Integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro, varmluftsugn, utdragbar fläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket når vi matplats med rymd för upp till 8 personer.

BALKONG:
Ert nya favoritställe?
Oerhört rymlig balkong, här erbjuds ett extra rum under dom varmare månaderna och med vacker utsikt emot skogsparti. I ett trevligt solläge kan ni här njuta av långa sköna stunder med skogens fåglar som er orkester.

MASTER BEDROOM:
Väl tilltaget i sin form. Fönster i två väderstreck skänker ljus åt detta trevliga sovrum där en garderobsvägg med skjutdörrar finns för optimal förvaring.

SOVRUM 1 & 2 :
I separata delar och innehar plats för säng samt kontorshörna eller övrigt möblemang efter tycke och smak.
En skjutdörrsgarderob i det ena sovrummet.

ÖVRIGT:
Bostaden innehar säkerhetsdörr.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Skogslunden.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 93 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

21303

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Skogslunden
Organisationsnummer: 769626-8841
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21303
Antal lägenheter: 64
Antal lokaler: 0

Skogslunden består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Internet

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Månadsavgift

Avgift: 5 453 SEK / mån
Ingår: Kallvatten, uppvärmning samt förråd.
Kostnad för uppvärmning av kallvatten mäts och faktureras individuellt till varje enskild bostadsrättsinnehavare.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.70189 %
Andel av årsavgiften: 1.70185 %
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong, inglasad med öppningsbara glas i trevligt solläge emot skogsparti.

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt ett rymligt förråd i anslutning till bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy