Länk kopierad!

Visningar

tis 10 dec 18:30 - 19:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
950 000 SEK
Adress
Haga Parkgata 21A, Haga, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 182 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverat på Haga, bara att flytta in och börja bo!

Välkommen till den lugnaste delen av Haga Parkgata!

Här välkomnas man av en vacker hall med gott om förvaring. Från hallen når man det renoverade köket, det mysiga sovrummet, det fräscha renoverade badrummet med tvättmaskin och det härliga vardagsrummet med balkong. Balkongens sydvästläge garanterar eftermiddag och kvällssol.
Den här lägenheten är perfekt för dig som inte vill börja ett lägenhetsköp med att renovera, utan bara flytta in och njuta.

Remmen i Västerås är en välskött och stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, garage, parkeringsplats och gästparkering. I månadsavgiften om 3182 kronor ingår värme, vatten, tv, ett väl tilltaget vindsförråd samt ett mindre förråd (matkällare).

Här bor du vid ett av Hagas trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Supermarket Haga och med en kort cykeltur når du Västerås City . Ett av Västerås mest populära områden.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
En mysig hall med bra förvaringsutrymmen. Härifrån når du alla utrymmen i lägenheten. Hallen har ett fint ljust laminatgolv och snyggt målade väggar.

Kök
Renoverat 2017 gör det här köket till en härlig plats att laga mat på. Här finns det man kan önska av ett kök, spishäll, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Det stora fönstret erbjuder bra ljusinsläpp och det finns även plats för ett mindre bord och 2 stolar. Det fina laminatgolvet från hallen fortsätter in i köket och väggarna är ljusa.

Sovrum
Sovrummet är mysigt och rogivande. Här finns det gott om förvaring i form utav garderob med skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för en stor säng.
Lika fint golv som i hallen och ljusa väggar.

Badrum
Renoverat 2018 av Byggkompaniet med stilrena materialval. Badrummet erbjuder golvvärme, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin, handfat med kommod och ett snyggt förvaringsskåp och wc.
Helkaklat.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum med plats för soffa och bord blir lägenhetens naturliga plats för socialt umgänge. Härifrån når du balkongen med sydvästläge och tak. De stora fönstren garanterar ett bra ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Remmen.pdf BRF Hagaparkgata 21 energi BRF Remmen årsredovisning 2017 BRF Årsredovisning Remmen 2018

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun, Skattesats 32.45%.

Församling

Västerås Badelunda.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0-1 sovrum.

Lägenhetsnummer

54

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1946 ombyggt 1989
Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2019-05-23

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Remmen i Västerås
Organisationsnummer: 716412-1704
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 54
Antal lägenheter: 105
Antal lokaler: 4

Föreningen har delägarskap i samfälligheten Furuparken med 60%, via samfälligheten har föreningen tillgång till 18 st garage samt 11 st parkeringsplatser.

Parkering: 23 st Garage ca: 320kr/mån
34 st Parkeringsplatser med el ca: 150kr/mån
6 st Gästparkeringar till varje lägenhet ingår det ett tillstånd till gästparkeringen, dessa får ej brukas av de boende.

TV och bredband: Tv: grundutbud från Com Hem ingår i avgiften.
Bredband: Eget abonnemang krävs.

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal.
Miljörum.
Till varje lägenhet ingår det ett källarförråd.

Föreningens ekonomi

Inga avgifthöjningar sen 2002 enligt ordförande 24/5-2019. Styrelsen arbetar aktivt med föreningens ekonomi vilket gjort den stabil. Föreningens målsättning är att hålla avgifterna oförändrade under närmsta åren.

Föreningens renoveringar

Föreningen har en underhållsplan som sträcker sig 30 år framåt. Renoveringar sker enligt underhållsplanen.
2019 Nya låssystem med taggar (ingår 3 st till varje lägenhet).

1989 ROT-renovering

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-05-23
Energiprestanda primärenergital: 148 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 182 SEK / mån
varje lägenhet har egna bränslemätare, dessa debiteras varje månad ihop med månadsavgiften.

Driftskostnad

103 SEK varav:
Elektricitet: 103 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.69429 %
Pantsättningsavgift: 460 SEK
Överlåtelseavgift: 1160 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy