Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 850 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 100 000 SEK / Accepterat pris !
Adress
Slättåkragränd 6, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
57 kvm
Avgift
3 717 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 2:a om 57 kvm med dubbla uteplatser - balkong i söder - Egen ingång - Bredband ingår!

Rymlig 2:a om 57 kvm med dubbla uteplatser - balkong i söder - Egen ingång - Bredband ingår!
Fräscht stambytt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare (ingår). Rymlig hall med garderober och klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Utgång till rymlig balkong med fantastiskt uteplats i söder. Bra planerat kök med matplats som rymmer ca fyra personer. Sovrum med plats för säng och övrig möblering. Nya fönster.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,(där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet

Beskrivning

HALL:
Välkommen in till denna välplanerade 2:a om ca 57 kvm. Hall med plats för avhängning.

VARDAGSRUM:
Hemtrevligt vardagsrum med vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffgrupp samt övrig möblering. Utgång till väl tilltagen balkong i söder med uteplats.

SOVRUM:
Lättmöblerat och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Vitmålade väggar på betong, ekparkettgolv samt fönster mot söder.

KÖK:
Kök med otroligt bra skåpsförvaring i original. Bra arbetsytor med kakel ovan bänkskivor och rostfri diskbänk. Utrustning: Spis, ugn, fläkt, kyl och frys. Matplats intill fönster för ca 6 personer.

BADRUM: Stambytt badrum med helkaklade vita väggar och klinkergolv. Utrustning. Badkar, wc, tvättställ och tvättmaskin. Vädringsfönster.

Mvh Mauricio Solnes

Övrigt

Om stadsutvecklingsområdet:
Staden föreslår cirka 2 600 nya bostäder, nya förskolor och bättre kopplingar till stadsdelarna runtomkring.
I programmet föreslår staden cirka 2 600 nya bostäder, förskolor, parker och stråk. Fler människor som flyttar in skapar mer liv och rörelse i området. Det ger också ett större underlag för service och ökade möjligheter att satsa på kollektivtrafiken. I Östberga planeras även för en ny tunnelbanehållplats som beräknas vara färdigställd 2035.
Läs gärna mer här :

https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomrade-ostberga/

https://nyatunnelbanan.sll.se/sv/ny-linje-till-alvsjo


På Årstafältet planeras en helt ny stadsdel med cirka 6 000 nya bostäder. Det blir blandad bebyggelse, förskolor, skolor, verksamheter och en stor anlagd park. I juni 2018 startade arbetet med markförberedelser för de första bostadskvarteren.
Läs gärna mer här:

https://vaxer.stockholm/omraden/arstafaltet/

Dokument (pdf)

Planritningar Stadagar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 57 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

292

Våning / hiss

BV (Hiss finns i huset)
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1968

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ätten 1
Organisationsnummer: 769606-8514
Lägenhetsnummer: 292
Antal lägenheter: 96
Antal lokaler: 0

Föreningen förvärvade fastigheten 2010. Föreningen upplåter 72 lägenheter med bostadsrätt och 24 lägenheter med hyresrätt.

Energideklaration

Energiförbrukning: 156 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Via kabel-TV eller Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 3 717 SEK / mån
ink 99 kr Tele/bredband

Driftskostnad

Driftskostnaden är en uppskattning och beror på många olika faktorer såsom antal i hushållet och individuell användning. Uppgiven kostnad kan därför komma att avvika.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.81347 %

Uteplats

Dubbla uteplatser. Balkong.

Bilplats

29 parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy