Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vasavägen 51, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85.5 kvm
Avgift
4 238 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a högst upp med balkong

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt förening. Brf Wasa är populär tack vare läget och dem låga avgifterna. Föreningen bildades år 1957 och har mindre än 1000kr i lån/kvm. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. Intill fastigheten finns kvartersbutik med postombud, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. I närheten finns Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några.

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Idag disponeras bostaden som en 3:a men enligt lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som en 4:a och kan enkelt återställas till ordinarie planlösning med enkla medel. Se alternativ planlösning.

Här finns gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier utan insyn. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns både gäst wc och badrum. Praktiskt plastmatta på golvet som är enkel att håla rent och tapetserade väggar. Stort kök med goda arbetsytor och plats för större matbord vid fönster. Köket har byggts om och öppnats upp mot ett tidigare sovrum. I köket ligger ljusa golv och tapetserade väggar med snyggt kakel ovanför arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys (Samsung) från 2015, tvättmaskin (Bosch) 2018, diskmaskin (Bosch) 2019 och spis/ugn (Bosch) 2019. Spisfläkt från AEG med okänt årtal.

Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Här finns parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna. Stora fönsterpartier med burspråk och vackert ljusinsläpp. Från vardagsrum nås ena sovrum med platsbyggda garderober, parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna. Från vardagsrum har du även utgång till stor balkong under tak i söder läge. Sovrum två som nås från hallen och även den med parkettgolv och ljusa tapeter på väggarna.

Kontakta mäklaren Said Azzam 072-962 36 00 för med information!
Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy