Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 695 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 695 000 SEK / utgångspris
Adress
Fabrikörvägen 10D, Nacka Strand
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
3 315 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt och naturnära

Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och direkt närhet till såväl skog som Stockholms inlopp. Här finner du en modern öppen planlösning med ett genomgående ljuspigmenterat ekgolv. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med en läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Stort badrum som andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel med infälld förvaring, takdusch och tvättpelare dold bakom specialsytt draperi.

Välskött förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Samtliga lägenheter i projektet är sålda och tillträdda.

För de boende i Nacka Strand är de goda båtkommunikationerna mycket uppskattade med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar du dig till bland annat Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Cykel får medtagas. Från torget finner du bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter och år 2030 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka strand.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Värt att nämna är Savör Bageri och, nere vid vattnet, populära Restaurant J. Ett par minuter bort ligger också Nacka Forum, bestående av fyra plan med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår.

Beskrivning

I lägenheten ligger ett genomgående ekparkettgolv, enstavigt och vitpigmenterat. Väggar målade i vitt i hall, kök och vardagsrum. Grönmålade väggar i sovrum. Komfortgolvvärme i badrum respektive vattenburen golvvärme i övriga rum.

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med klädhängare i original som medföljer. Här finns också garderob och städskåp.

KÖK - Smakfullt kök med köksluckor i grått respektive ljust trä och exklusiv bänkskiva i ljus natursten med underlimmad diskho. Maskinpark från Siemens i rostfritt så som induktionshäll, stor fläkt med avhängningsstång, inbyggd varmluftsugn samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Matplats för ca 4-6 personer.

VARDAGSRUM - I öppen planlösning mot kök finner du vardagsrummet med plats för soffa, fåtölj och tv-bänk. Rummet karaktäriseras av ett stort fönsterparti med naturen precis utanför.

SOVRUM - Möbleras idag med en 140-säng och en garderob. Praktisk skjutdörr.

BADRUM - Påkostat badrum med mörkgrå granitkeramik samt väggar i natursten. Här finns vägghängd toalett, handfat, stor spegel med infälld skåpsförvaring, handdukstork, spotlights i tak, dusch med takdusch och duschvägg. Tvättpelare i nisch bakom specialsytt draperi med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Materialbeskrivning BRF Teknisk beskrivning BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2017 BRF Årsredovisning 2018.pdf BRF Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sicklaön 369:32, Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 45 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

13304.1303

Våning / hiss

Våning 7 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf No. 4 i Nacka
Organisationsnummer: 769631-8059
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13304.1303
Antal lägenheter: 94
Antal lokaler: 0

Brf No. 4 i Nacka registrerades 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger 46,1% av fastigheten Nacka Sicklaön 369:32. Föreningen består av 94 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Första etappen av inflyttning skedde i fjärde kvartalet 2017. Inga planerade avgiftsförändringar (2019-10-08)

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Bostadsrättsföreningen har en gemensam gruppanslutning på TV och bredband som levereras via Ownit (100 mbit/s). Detta ingår i avgiften.

Internet

Bostadsrättsföreningen har en gemensam gruppanslutning på TV och bredband som levereras via Ownit (100 mbit/s). Detta ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 315 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 100 SEK
Hushållsel upphandlas gemensamt av föreningen och stäms av mot faktiskt förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.73760 %
Andel av årsavgiften: 0.74000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Garaget under byggnaden med ca 71 garageplatser som kan hyras för 1000 kr/mån. Kort kö.

I området finns också avgiftsbelagda parkeringsplatser samt garageplatser som kostar 400 kr/14 dagar. Mer info: www.nackastrand.se/parkering

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns barnvagnsrum, stort cykelrum och tvättstuga. Här finns även extra faciliteter som kylrum för leveranser av mat, hobbyrum, övernattningslägenhet och exklusivt biorum med plats för stora sällskap.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy