Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Klippgatan 8C, Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
1 747 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Kanonbostad med walk-in-closet, tvättmaskin, diskmaskin och fantastisk utsikt (möjlig tvåa)

Vill du också bo i ett grymt kommunikativt läge i en trygg förening där vardagen blir enkel med diskmaskin och tvättmaskin i din egna bostad? Varmt välkommen till Klippgatan 8c som erbjuder precis detta! Direkt när du kliver in i bostaden möts du av ett härligt ljusflöde från öppna ytor och stora rum. Häng av dig in till vänster eller kliv in i din egna walk-in-closet till höger och ställ i ordning skor och jackor på sin plats. Vidare in i lägenheten möts du av den inre hallen som har gott om plats för en arbetsplats om så önskas. Härifrån når du till bostadens samtliga rum. Det stilsäkra köket med vita luckor, gråa detaljer och nya vitvaror från BOSCH skapar en lyxig känsla i bostaden. Här finns gott om plats för ett matbord med minst 4 sittplatser och förvaringsmöjligheterna är många. Vidare in i lägenhetens stora och rymliga vardagsrum finner du en avkopplande plats där både soffhörna och matbord är möjligt samtidigt som platsbyggd förvaring och en mysig sovalkov smälter in i helheten. Låt dig hänföras av både bostaden och utsikten på Klippgatan 8c, en bostad att trivas i!

Läget på Klippgatan är omgivet av grönska och parker samtidigt som Solna Centrum ligger runt hörnet och med en kort promenad når du mängdet av resturanger, butiker och kommunikationer. Från
bostaden når du närmast Solna centrum T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 9 min, därifrån kan du även hoppa på tvärbanan och en mängd olika bussar som tar dig runt i stockholm. Flera olika gym och matbutiker finns i närheten. För den som gillar vatten och grönska är det inte långt ner till Pampas där du kan svalka dig under sommarhalvåret, besöka Huvudstas 4H gård och Huvudstabadet eller varför inte fortsätta promenaden in till stan och Hornsbergsstrand som är en av Kungsholmens smultronställen. Dessutom finns härifrån cykelvägar som med snabba ryck tar dig in till stadskärnan och även till Hagaparken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy