Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / Bud
Adress
Storkällans väg 1, Älta, Älta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm, biarea 6 kvm
Avgift
3 850 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2 rok om 64 + 6 kvm med egen takterrass!

Välkommen till Brf Lovisas hus som stod färdigt 2019. Högst upp i huset finner vi denna rymliga taklägenhet med snedtak och egen takterrass om 9,3 kvm!

- Nyproducerad från 2019
- Möjlig att nyttja som en 3 rok (se alt. planlösning)
- Högst upp i huset med egen takterrass
- Snedtak och fin fönstersättning
- Gott om förvaring i form av två klädkammare och garderob
- Nära busshållsplats som tar dig till Gullmarsplan på 19 min!

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av lägenhetens rymd. Högt i tak och fin fönstersättning i snedtakspartiet. Köket är från Vedum med vita luckor och vitvaror som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, spishäll och mikro. Stor klädkammare från köket och i anslutning till hall där gott om förvaring får plats. Ett fint badrum som är helkaklat och där tvättmöjligheter finns med både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten präglas av rymd och ljus och är i nyskick. Underbar takterrass med utsikt över trädtopparna och ett stort sovrum med tillhörande klädkammare. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga och måste upplevas på plats.

Letar du efter ett inflyttningsklart boende nära natur utan att behöva göra avkall på bra kommunikationer? Sluta leta.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

ENTRÈ
Hall med praktisk klinkergolv när du kliver in i bostaden. I hallen finns även en skjutdörrsgarderob och intill ligger också en rymlig KLÄDKAMMARE.

KÖK
Kök från kvalitativa Vedum med luckor i vitt. Bänkskiva och kakel i vitt ovan arbetsbänken. Ugn, häll, mikro, kyl/frys och diskmaskin.

BADRUM
Helkaklat badrum med tvättdel. Tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna. WC, handfat med kommod och spegel.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med flertalet fönster i olika storlekar och former. Fantastiskt vackert! Ljusgråa väggar och ekparkett som är genomgående i lägenheten. Plats för matgrupp och soffgrupp. Vardagsrummet går även att dela av för ytterligare ett sovrum/sovalkov/kontor. Utgång till takterrass.

SOVRUM
Stort sovrum med utgång till takterrass och klädkammare. Plats för dubbelsäng.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Bofaktabroschyr+-+Lovisas+Hus.pdf Bofaktabroschyr+-+Lovisas+Hus.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 64 kvm, biarea 6 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lovisas hus
Organisationsnummer: 769634-5276
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 0

korsningen Lovisendalsvägen och Storkällans väg i Älta har vi byggt Brf Lovisas Hus, som består av två fina flerbostadshus.Här finner du alltifrån yteffektiva tvåor på 39 m² till fyrarums takvåningar runt 93 m² med fantastiska ljusinsläpp från takfönster.
I byggnaden Storkällans väg 1 finns källarplan med alla lägenhetsförråd och cykelrum. Gemensam innergård med uteplats samt mindre lekplast för de minsta barnen.

Parkering: Det finns totalt 37 parkeringsplatser, varav 4 är laddplatser för elbil. Parkeringsplatserna kostar 300 sek/månad och 550:-/ månad för laddplats att hyra.

Gemensamma utrymmen: Det finns ett bra hobbyrum som kan nyttjas av medlemmarna.

TV

1 st TV-uttag i vardagsrum samt
telefoni 1 i varje sovrum.

Internet

2 uttag för data/telefoni
(varav ett placeras bredvid TV-uttaget i
vardagsrummet)

Månadsavgift

Avgift: 3 850 SEK / mån
Ingår: Värme och vatten

Driftskostnad

150 SEK varav:
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.99400 %

Uteplats

Takterrass om 9,3 kvm

Bilplats

Det finns totalt 37 parkeringsplatser (till 35 lägenheter), varav 4 är laddplatser för elbil. Parkeringsplatserna kostar 300 sek/månad och 550:-/ månad för laddplats att hyra.

Övriga utrymmen

Förråd i källaren tillhör lägenheten.
Cykelrum.
Hobbyrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy