Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Bud
Adress
Storkällans väg 1, Hedvigslund, Älta
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm, biarea 6 kvm
Avgift
3 850 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad vindslägenhet med charmiga detaljer i härligt läge!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Äntligen kommer denna charmiga, nyproducerade lägenhet på Storkällans väg ut till försäljning!
Här bor du bekvämt med hög standard, fina detaljer och fina ljusflöden från de många fönsterpartierna.

? Modern standard och charmiga detaljer
? Så gott som ny, byggt 2019.
? Gott om förvaring i dubbla klädkammare och källarförråd.
? Privat takterrass som vetter mot lummigt skogsparti
? Nära bussar och bra kommunikationer.
? Föreningen har flertalet bra faciliteter så som hobbyrum/verkstadsrum och barnvagns och cykelförråd.

Ett första intryck är viktigt, och det har man tagit i beaktande vid planeringen av denna lägenhet. Vid entrén välkomnas man av underbar rymd, generösa ytor och fina detaljer så som snedtak där fasad delvis består av fönsterpartier. Känslan av att befinna sig i en vindsvåning är påtaglig med den egna, privata, takterrassen som nås från helglasade skjutdörrar från vardagsrum och sovrum.
Takterrassen är perfekt för att mötas på över både en fika eller middag medan du njuter av det höga läget bland trädkronorna och ackompanjeras med fågelkvitter som din alldeles egna orkester.

Estetik och känsla är viktigt, men det är den funktionella vardagen också. Här får du dubbla klädkammare och flertalet garderober samt källarförråd, egen tvättdel med arbetsytor i badrum och ett modernt kök med generösa arbetsytor som inspirerar till ljuvlig matlagning. Lägenhetens öppna planlösning förenar köket och matplats med vardagsrummets generösa umgängesytor. Goda kommunikationer tar dig till Gullmarsplan och Slussen.

Området lockar med sitt natursköna läge med närhet till både natur, park och vatten. I omnejd finns skola och förskola, Älta C och Tyresö C där det erbjuds all service som önskas. För en större shoppingtur är Sickla köpkvarter en kvart bort och lägg på ett par minuter till så nås Nacka Forum.

Ett boende som passar både junior och senior, för den nybildade familjen eller för paret.

Välkommen Hem!

Beskrivning

ENTRÈ
Välkomnande hall med klinker vid entré. Gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare.

KÖK
Kök från kvalitativa Vedum med vita snickerier. Mörk bänkskiva och stänkskydd av vitt kakel. Ugn, häll, mikro, kyl/frys och diskmaskin.

BADRUM
Helkaklat badrum med duschhörna, wc, handfat med kommod och spegel. Egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt arbetsbänk ovan.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Mellan kök och vardagsrum finns en naturlig plats för matgrupp och vidare in i vardagsrummet plats för soffgrupp och tvbänk. Längst in i vardagsrummet finns en trevlig hörna som lämpar sig som kontorsdel eller varför inte Vardagsrummet dela av till ett extra barnsovrum. Utgång till takterrass.

SOVRUM
Stort sovrum med utgång till takterrass och klädkammare. Plats för dubbelsäng.

ÖVRIGT
Källarförråd

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Bofaktabroschyr+-+Lovisas+Hus.pdf Bofaktabroschyr+-+Lovisas+Hus.pdf BRF EkonomiskPlan Brf Lovisas Hus i Älta.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 64 kvm, biarea 6 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

132

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen fjärrvärme och bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lovisas hus
Organisationsnummer: 769634-5276
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 132
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 0

korsningen Lovisendalsvägen och Storkällans väg i Älta har vi byggt Brf Lovisas Hus, som består av två fina flerbostadshus.Här finner du alltifrån yteffektiva tvåor på 39 m² till fyrarums takvåningar runt 93 m² med fantastiska ljusinsläpp från takfönster.
I byggnaden Storkällans väg 1 finns källarplan med alla lägenhetsförråd och cykelrum. Gemensam innergård med uteplats samt mindre lekplast för de minsta barnen.

Parkering: Det finns totalt 37 parkeringsplatser, varav 4 är laddplatser för elbil. Parkeringsplatserna kostar 300 sek/månad och 550:-/ månad för laddplats att hyra.

Gemensamma utrymmen: Det finns ett bra hobbyrum som kan nyttjas av medlemmarna.

TV

Grundutbud av kanaler från Com Hem.

Internet

Fiber bredband via Com Hem. Gruppanslutet abonnemang, en kostnad på 161 kr/mån tillkommer.

Månadsavgift

Avgift: 3 850 SEK / mån
Ingår: Värme och vatten. Tillkommer kostnad om 161 kr/mån för grundutbud av tv-kanaler och bredband via fiber.

Driftskostnad

150 SEK varav:
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.99400 %
Andel av årsavgiften: 2.99400 %

Uteplats

Takterrass om 9,3 kvm

Bilplats

Det finns totalt 37 parkeringsplatser (till 35 lägenheter), varav 4 är laddplatser för elbil. Parkeringsplatserna kostar 300 sek/månad och 550:-/ månad för laddplats att hyra.

Övriga utrymmen

Förråd i källaren tillhör lägenheten.
Cykelrum.
Hobbyrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy