Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan - Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
29 kvm
Avgift
1 972 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Kansligränd 2 och denna mysiga 1,5:a vid Kvarnbergsplan,
Här bor du på välplanerade kvadratmeter i en lägenhet från 2016, föreningen har ett mycket förnämt läge vid Kvarnbergsplan med mataffär, kafeér, simhall/gym och pizzeria runt hörnet. Med en promenad på ca 10 minuter nås även Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av service och ett gott kommunikationsnät med bl.a. pendeltåg som tar dig in till city på ca 17 minuter!

Nyproducerad och yteffektiv lägenhet med öppen planlösning, sovalkov, gott om förvaring och stort badrum. Ett stilrent och lättmöblerat boende som genomsyras av praktiska lösningar och genomgående fint skick. Ett boende för den som inte vill renovera! Här får ni en låg månadsavgift som inkluderar värme, kallvatten, bredband och kabel-tv.

Beskrivning

--Hall
Innanför dörren möts ni av genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och ljusinsläpp från två väderstreck. I hallen finns 3 stående garderober samt en praktiskt avhängningsplats.

--Sovdel
Direkt på högerhanden finns en utmärkt plats för sängen.

--Kök/kokvrå
Praktiskt kök mellan sovdel och vardagsrum i stilrent utförande. Här finner ni:
-Spishäll
-Mörk laminatbänk
-Vita skåpluckor
-Kakel ovan arbetsytorna som stänkskydd
-Ugn
-Kyl/frys

--Badrum
Helkaklat badrum i generös storlek. Här finns tvättmaskin, duschplats, wc och handfat med spegelskåp ovan.

--Vardagsrum
Intill köket finns en utmärkt plats att möblera med köksbord och soffhörna.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Kansliet 4, Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 29 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

4-1105

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
1 trappa.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016/2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sågbäcken
Organisationsnummer: 769622-2640
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4-1105
Antal lägenheter: 171
Antal lokaler: 1

Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten kommer att innehas med äganderätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar.

TV

Telia Lagom (kabel-tv, bredband (100/10 Mbits/s) samt bredbandstelefoni ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 1 972 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, kallvatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

600 SEK varav:
VA: 200 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 460 SEK
Överlåtelseavgift: 1168 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Föreningen har tillgång till 79 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna. Av dessa parkeringsplatser är 6 stycken tilldelade förskolan. Pris 400 kr/mån.

Övriga utrymmen

Cykel/-barnvagnsrum och lägenhetsförråd. Föreningen har en trevlig och skyddad innergård mellan huskropparna som får disponeras av medlemmarna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy