Länk kopierad!

Visningar

sön 17 nov 11:00 - 12:00
Boka tid för visning
mån 18 nov 17:00 - 18:00
Boka tid för visning

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Vildgåsvägen 12, Väster, Lund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
4 268 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Inflyttningsklar nybyggd fyra-rumslägenhet med stor balkong på populära expansiva Väster i Lund

På Vildgåsvägen och den nyproducerade Brf Gillet bor ni i en modern bekväm lägenhet av genomgående hög kvalité på ett strategiskt lugnt och skönt läge med närhet till allt staden har att erbjuda. Hela bygget är dessutom Svanenmärkt. På kort avstånd nås centralstationen och likaså stadens centrum. Hit går man lätt eller cyklar på bara ett par minuter. Lokaltrafiken är god med tre bussar strax utanför dörren med en restid på 5 minuter. I anslutning till fastigheten finns parkeringsmöjligheter till låg kostnad. Härifrån nås med enkelhet hela Lund med bil och likaså den goda servicen på Mobilia och köpcentret Nova endast ett par minuters färd bort med bilen. Lätt att köra bilen från "dörr till dörr". E6an för vidare färd ut i regionen nås också den snabbt och lätt. För mindre vardagsinköp finns en matbutik på området. I närområdet finns mycket grönska och trevliga promenadstråk, däribland Rinnebäcksravinen och Värpinge golfklubb. Föreningen har även två gemensamma grönskande innergårdar med gröna gräsmattor, träd, buskar och grillplats att njuta av. I närheten ligger Fågelskolan F-9 dit barnen lätt kan gå utan att behöva korsa trafikerade vägar. Ett boende att leva och trivas i. Stadsdelen Väster i Lund står dessutom inför en spännande utveckling med en del nyproduktionsprojekt några år framåt i tiden vilket bör vara fördelaktigt för prisutvecklingen över tid i området. Detta kan även göra boendet till en god investering.

Beskrivning

Välkomna in i en av Gillets trevliga och väl planerade fyra rumslägenheter. En lägenhet att växa med då planlösningen enkelt kan anpassas efter behov och förvandlas till en stor 3a istället om så önskas. Ytterligare som så ofta efterfrågat en gäst wc och framförallt stor härlig balkong på bästa solläge i sydväst.

Ni stiger in i hallen med en vit harmonisk nyans på väggarna och praktisk yta för avhängning av ytterkläder.

Från hallen öppnar lägenheten och dess sociala planlösning upp i ett stort och rymligt kombinerat vardagsrum och kök. Köksinredning i stilrent vitt från välrenommerade Marbodal. Här finns gott om förvaring däribland i existerande och praktiskt högskåp. Under väggskåpen sitter spotlights som en effektfull och tilltalande detalj. Lyxig känsla med rostfria fullhöjds kyl och frys som underlättar vardagen även om det är nära till affären.
Utrustning: Fullhöjds kyl och frys, inbyggnads micro och ugn som ger ett stilrent intryck, likaså diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Alla vitvaror från kvalitativa producenten Siemens förutom inbyggnadsfläkten från Franke.

Vardagsrummet blir sedan som en naturlig förlängning av köket med gott om plats att möblera fritt efter eget huvud. Sällskapsytorna tillsammans med köket har rikligt med ljusinsläpp mycket tack vare den lägre bröstningshöjden på fönstren. Detta förstärker den helglasade balkongdörren ut mot balkongen ytterligare och suddar ut gränsen mellan inne och ute en smula. Dörren ut mot balkongen är centralt och lättåtkomligt placerad i det stora sällskapsrummet vilket bjuder in till att spendera tid här i lägenhetens "extra" rum. Tack vare den väl tilltagna storleken om 12kvm kan balkongen verkligen nyttjas som social yta om sommarhalvåret för bland annat middagar ute i det fria. Längre fram kommer här med största sannolikhet erbjudas möjlighet till inglasning för att förlänga säsongen än mer.

Lägenheten har tre sovrum. Det större av dem på rymliga ca 15kvm. Här med tillvalet av en skjutdörrsgarderob med spegelglas. Rummet är målat i en sval grå ton. Fönster mot föreningens lugna grönskande innergård.

De övriga två sovrummen/gästrummen/kontor är av likvärdig storlek om ca 9kvm. Båda målade i grått med egna fönster. Här med plats för extra förvaring för den som önskar.

Som nämnts ovan har lägenheten två toaletter vilket är en stor tillgång. Dessa ligger mitt emot varandra i anslutning till hallen. Gästtoaletten med grå klinkers och vitmålade väggar. Inredning med spegelskåp från Vedum.
Utrustning: Tvättställ och wc.

Det större badrummet med egen tvätthörna med helkaklade vita väggar och likadan grå klinkers på golvet som på gästtoaletten. Här finns både tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk arbetsbänk med extra förvaring i form av väggskåp. Inredningen är även här från Vedum med spegelskåp och tillhörande led belysning.
Utrustning: tvättställ, wc, dusch med vikbara duschdörrar, tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Som en röd tråd i lägenheten löper en vacker vit mattlackerad askparkett. Fönsterbänkarna i vacker natursten är också ett stående inslag i denna kvalitativa lägenhet.

En ståndsmässig lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter att skapa sig ett trivsamt hem att leva och bo i.

Dokument (pdf)

Planritningar Kostnadskalkyl Brf Gillet i Lund .pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lund kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

S:t Peters kloster.

Storlek

Boarea 86 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

D1302

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: Isolerglasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Gillet i Lund
Organisationsnummer: 769634-1929
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D1302
Antal lägenheter: 80
Antal lokaler: 0

Brf Gillet i Lund är en förening bildad 2017 bestående av fyra huskroppar med vardera 20 lägenheter i vilka står klara för inflyttning med start från slutet av juni 2019.

Parkering: Föreningen har totalt 56 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Här tillämpas kösystem.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 268 SEK / mån
Därtill tillkommer avgift för:
TV/bredband/tele med 223kr/mån.
Tappvarmvatten, uppskattad månadskostnad 170kr/mån.
El, uppskattad månadskostnad 210kr/mån.
Dessa uppskattade tillägg är obligatoriska att betala varje månad men kommer att justeras på helårsbasis till korrekt kostnad efter förbrukning

Tillträde

Efter överenskommelse

Gårdsplats/innergård

Föreningens fyra huskroppar är placerade på så sätt att två gemensamma gårdar skapas med plats för umgänge i trädgårdsmiljö med gröna gräsmattor, träd och grillplats.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.65700 %

Uteplats

Lägenheten har en tilltagen trevlig balkong om 12 kvm för härliga dagar ute i det fria. Med stor sannolikhet kommer en förfrågan från föreningen med en möjlighet om inglasning längre fram.

Bilplats

Föreningen har 56 parkeringsplatser att tillgå, kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen

Vindsförråd ingår till lägenheterna

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy