Länk kopierad!

Visningar

sön 26 jan 15:30 - 16:00
Välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Rosengatan 1B, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26.5 kvm
Avgift
2 220 SEK / mån
Rum
1 rum

PERFEKT CITYETTA SOM KAN BLI DIN!

Är du blivande student, vill köpa ditt första boende eller behöver en övernattningslägenhet? Då är det här den rätta lägenheten för dig!
- Inflyttning kan ske omgående.

Bakom en modern och vacker tegelfasad når vi denna otroligt välplanerade och lyxiga etta. Du möts direkt av en härlig känsla när du kliver in genom dörren.

Bostaden bjuder på vitlaserad ekplank med vattenburen golvvärme, stora fönsterpartier som släpper in fint ljus och en otroligt smakfullt kök i trendigt grått med en maskinpark från Miele och extra djup bänkskiva göra att arbetsytan optimeras. Perfekt sovdel samt ett badrum som förmedlar hotellkänsla.
Härlig uteplats mot den lugna innergården med uppvuxen häck som skyddar mot insyn. Uteplatsen är vänd åt bästa solläget -söder.

Entrédörr och postbox öppnas med det elektroniska taggsystemet. Och via porttelefonens kamera ser du vem som kommer på besök. I föreningen finns även faciliteter såsom relax med bastu och jacuzzi samt övernattningslägenhet. På innergården finns trevliga uteplats som medlemmarna får använda.

Perfekt för dig som vill bo i händelsernas centrum med gångavstånd till allt. Shopping, teater, biograf, restauranger, med vår vackra Trädgårdsförening in på knuten. Du har även närhet till Hälsouniversitetet och Universitetssjukhuset.
Utanför fastighetens finns även bra kommunikation med bussar som tar dig till stationen och pendeltågen.

Här nedan finner du länken till det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=599355

Beskrivning

Hall med ljusgrått klinkergolv och vita målade väggar. Bakom skjutgarderoberna erbjuds plats att hänga av sig ytterkläderna samt förvara allehanda ting. Här finns ett städskåp.

Smakfullt grått kök från Vedum. Väggskåp med dämpade luckor, LED-spotlights infällda under väggskåp, Bänkskiva i kompositsten med extra djupa bänkskåp vilket ger extra arbetsyta.
Maskinpark från Miele induktionshäll med ugn, kyl/frys, micro, samt fläkt.

Ljust rum med öppen planlösning mot köket. Utgång till uteplatsen i söderläge med många härliga soltimmar.

Hela lägenheten har vitlaserade ekplankgolv med vattenburen golvvärme och målade vita väggar.

Badrum förmedlar hotellkänsla. Snyggt grått klinkergolv och grått kakel på väggarna. Dusch med en glasvägg som är vikbar, vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.
Här finns även tvättmaskin och torktumlare, båda från Miele.

Dokument (pdf)

Planritningar RB_BRF_Rosenhäll-Stadgar.pdf RB_BRF_Rosenhäll-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 26.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

2002

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Ventilation: Till och frånluftssystem med värmeåtervinning

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Rosenhäll
Organisationsnummer: 769620-2451
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2002
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 0

Föreningen bildades 2016 och stor klar för inflyttning december 2018. Föreningen har adressen Rosengatan 1 A-C

Parkering: Garage finns i källaren

TV och bredband: Breband och TV via Telia

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom miljörum, relaxavdelning med spabad, bastu och uteplats, en övernattninglägenhet samt tre st barnvagn/rullstols förråd.

TV

Telia TV-paket Lagom ingår

Internet

Telia bredband 100/100 Mbit/s ingår

Månadsavgift

Avgift: 2 220 SEK / mån
I avgiften ingår; värme, varm- och kallvatten, Telia bredband 100/100 Mbit/s och Telia TV-paket Lagom.

Gårdsplats/innergård

Uteplats finns på innergården.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Uppvärmningssystem, vattenburet värmesystem med golvvärme.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.49490 %
Andel av årsavgiften: 1.49490 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK

Uteplats

Fantastisk trevlig och stor uteplats med tryckimpregnerad trall. Uteplatsen vett mot innergården i söderläge. Uteplatsen gränsas av med en häck. Avskiljare mot intilliggande uteplats i lärkträ.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en generös relax med bastu, pardusch och jacuzzi med utgång till en uteplats. Det finns även en gästlägenheten som kan bokas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy