Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 500 000 SEK
Adress
Kunskapslänken 94, Vallastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74.5 kvm
Avgift
3 759 SEK / mån
Rum
3 rum

På populär adress med fantastiskt läge återfinns den här nyproducerade trean med stor balkong.

På populär adress i attraktiva Vallastaden, med promenadavstånd till Linköpings universitet, återfinns den här mycket stilrena trean högst upp i huset som stod inflyttningsklar hösten 2017. Lägenhetens storlek om 74.5 kvadratmeter har väldisponerade ytor som samspelar med modern funktion. Här erbjuds ett komplett, bekymmersfritt boende i högsta klass med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggytor. Fullutrustat kök med vitvaror från Siemens, vardagsrum i öppen planlösning mot kök, två rejäla sovrum varav ett med stor garberob med skjutdörrar samt ett fräscht, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har en stor balkong som erbjuder en fantastisk utsikt vetter mot söder och bjuder på många soltimmar varje dag.

Bostadsrättsföreningen satsar på en högre livskvalité för sina medlemmar. Utöver din bostad och den vackra innergården får du även tillgång till en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger. För era långväga gäster finns tillgång till ett övernattningsrum samt ett hobbyrum för alla medlemmar.

Här bor du vid ett av Vallastadens bästa lägen, med Linköpings Universitet ett stenkast från lägenheten. I Vallastaden finns restaurang, cykelaffär, kemtvätt, frisör och även en mindre självbetjänt matbutik. Genom stadsdelen löper broparken med mysiga promenadstråk, härlig växtlighet och sittplatser för rekreation. På andra sidan kunskapslänken finns en friidrottsanläggningen Isovalen som används för skridskoåkning på vinterhalvåret. Parken paradiset finns också med odlings- och grillmöjligheter, fruktträdgård som är tillgänglig att nyttja för allmänheten.

Varmt välkommen på visning!


Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=603475

Beskrivning

Hall
Den välplanerade och stora hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall. Hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök/Vardagsrum
Det stora, sociala och moderna köket/vardagsrummet har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, en trevlig köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Det är bostadens givna samlingspunkt. Ett öppet, socialt och rymligt rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds fönster åt två håll, stora fönster, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du lägenhetens master bedroom. Ett stort, rogivande och harmoniskt rum med ekparkett och väggar i rogivande grön ton. Rummet har inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett lite mindre och ljust sovrum med garderob och härlig utsikt. Ljusa väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, smakfullt och påkostat badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong 1
Från vardagsrummet når du en charmig, underbar och stor balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här har du fin utsikt mot innergården och takåsarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar - Inspirationen.pdf Årsredovisning 2018 - Inspirationen.pdf Frågelista - Kunskapslänken 94.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 74.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1501

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Inspirationen
Organisationsnummer: 769630-9645
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1501
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 1

Brf Inspirationen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken Paradiset. Fastigheterna färdigställdes till augusti/september 2017. Föreningen har två höga huskroppar och ett gårdshus med lägenheter. I markplan finns en lokal. På taket av ena huskroppen finns en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger.

Månadsavgift

Avgift: 3 759 SEK / mån
Beräknad avgift för varmvatten och hushållsström schablondebiteras via föreningen och är medräknad i avgiften.

Driftskostnad

600 SEK varav:
VA: 130 SEK
Elektricitet: 220 SEK
Övrigt: 250 SEK

Dessa siffror är enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.734 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong med söderläge. Sol under den största delen av dagen.

Övriga utrymmen

"Felleshus" med gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, föreningens gemensamma takterrass och lägenhetsförråd på våning 5.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy