Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 12:45 - 13:15
Öppen visning - välkommen!
mån 16 dec 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK
Adress
Kunskapslänken 94, Vallastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74.5 kvm
Avgift
3 759 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren, öppen och lyxig trea med härlig och trevlig utsikt mot innergården och skogen

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på femte våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en charmig, underbar och stor balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Lägenhetens yta om 74.5 kvadratmeter ger goda förutsättningar för att verkligen trivas.

I den välplanerade och stora hallen i denna lägenhet finns hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett öppet, socialt och rymligt kök/vardagsrum som bjuder på fönster åt två håll, stora fönster, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det stora, sociala och moderna köket med generösa arbetsytor, en trevlig köksö, öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, rogivande och harmoniskt sovrum med inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för stor säng och ett övriga sovrum. Badrummet är stort, smakfullt och påkostat med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en charmig, underbar och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och sol hela dagen.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av busshållplats, matbutik, skola, restauranger och trevliga promenadstråk. Ett perfekt boende väntar på Kunskapslänken.
Här är det lätt att trivas!

Beskrivning

Hall
Den välplanerade och stora hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall. Hatthylla, klädhängare, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök/Vardagsrum
Det stora, sociala och moderna köket/vardagsrummet har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, frys, kyl, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, en trevlig köksö, öppen planlösning mot vardagsrummet, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Det är bostadens givna samlingspunkt. Ett öppet, socialt och rymligt rum med ekparkett och ljusa väggar. Här erbjuds fönster åt två håll, stora fönster, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Från hallen når du lägenhetens master bedroom. Ett stort, rogivande och harmoniskt rum med ekparkett och väggar i rogivande grön ton. Rummet har inbyggda garderober, vacker utsikt och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett lite mindre och ljust sovrum med garderob och härlig utsikt. Ljusa väggar och har ekparkett. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, smakfullt och påkostat badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong 1
Från vardagsrummet når du en charmig, underbar och stor balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här har du fin utsikt mot innergården och takåsarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar - Inspirationen.pdf Årsredovisning 2018 - Inspirationen.pdf Frågelista - Kunskapslänken 94.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 74.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1501

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Inspirationen
Organisationsnummer: 769630-9645
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1501
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 1

Brf Inspirationen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken Paradiset. Fastigheterna färdigställdes till augusti/september 2017. Föreningen har två höga huskroppar och ett gårdshus med lägenheter. I markplan finns en lokal. På taket av ena huskroppen finns en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett glashus/vinterträdgård. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger.

Månadsavgift

Avgift: 3 759 SEK / mån
Föreningen gjorde i Januari 2019 en hyreshöjning med 2% på befintlig månadskostnad. Utöver avgiften

Driftskostnad

600 SEK varav:
VA: 130 SEK
Elektricitet: 220 SEK
Övrigt: 250 SEK
Dessa siffror är enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.73400 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övriga utrymmen

"Felleshus" med gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, föreningens gemensamma takterrass och lägenhetsförråd på våning 5.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy