Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK
Adress
Runvägen 6, 5tr, Kvarnbergsplan - Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 072 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad tvåa med låg avgift och högt belägen inglasad balkong!

På Runvägen 6 bor du med centralt läge i Huddinge i populära föreningen Brynjan som inte bara erbjuder en av Huddinges lägsta avgifter, utan har dessutom genomfört majoriteten av de stora renoveringarna och har flertalet gemensamma utrymmen disponibla för sina medlemmar.

Bostaden ligger med kort gångavstånd till Kvarnbergsplan som erbjuder livsmedelsbutik, pizzerior och gym. På en liten längre promenad nås Huddinge centrum där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger och övrig service samt ett gott kommunikationsnät med bl.a. pendeltåg som tar dig in till stan på en kvart!

Lägenheten finner vi på 5:e våningen i huset, det höga läget ger den inglasade balkongen en slående utsikt utan insyn. Majoriteten av bostaden har under 2019 renoverats och vi finner idag här en mycket stilren interiör i gott skick. Här inryms en stor hall med rejäl klädkammare intill, renoverat och praktiskt kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen, helkaklat och stambytt badrum samt ett sovrum i generös storlek.

Nu finns alltså chansen att förvärva en 2:a i centrala Huddinge med låg avgift, högt läge, inglasad balkong och mycket gott skick!

Beskrivning

--Hall
Rejäl hall med säkerhetsdörr, klinkergolv och vitmålade väggar. Intill hallen finns en stor klädkammare för utmärkt förvaring.

--Sovrum
Från hallen nås sovrummet på högersidan av lägenheten. Sovrummet är renoverat med nytt golv och nymålade väggar.

--Badrum
Stambytt badrum från 2010 med vägghängd wc, duschplats med glasdörrar, golvvärme och vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Möjlighet till tvättmaskin.

--Kök
Mycket stilfullt renoverat kök med stora arbetsytor och god förvaring bakom vita skåpluckor. Utrustning och inredning från IKEA i form av:
-Diskmaskin
-Induktionshäll
-Kyl/frys
-Mörk laminatbänk
-Blandare med löstagbart munstycke

--Vardagsrum
Slående vardagsrum med hörnläge i huset. Här tittar solen in från fönster och balkongdörr i två väderstreck. Nymålade väggar och tak samt klassiskt parkettgolv under fötterna. Härifrån nås den inglasade balkongen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration-Runv-6.pdf BRF Brf Brynjan Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 62 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

111

Våning / hiss

Våning 5 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brynjan
Organisationsnummer: 712800-0697
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 111
Antal lägenheter: 180
Antal lokaler: 5

Parkering: Parkering: Föreningen har 130 p-platser varav drygt hälften har motorvärmaruttag. Hyreskostnad för p-plats med motorvärmaruttag är 225 kr/månad, och p-platser som saknar uttag kostar 150 kr/månad att hyra. Föreningen har policyn att det alltid ska finnas en ledig p-plats för nyinflyttade.

Garage finns också, 22 stycken. Till garageplatserna är det kö. Kontakta styrelsen för information.
Gästparkering med 10 avgiftsbelagda platser finns, infart från Solfagravägen.

TV och bredband: I avgiften ingår kabel TV (Comhem) och bredband (Ownit Hastigheten är 100/100 Mbit/s).

Gemensamma utrymmen: Ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar finns i Runvägen 8.
Rummet har 4 bäddar och garderob och är tänkt som ett tillfälligt extra sovrum. Matlagningsmöjligheter saknas. Toalett finns. Hyreskostnad: 250 kr/dygn.

Tvättstugor finns.

Föreningslokal med kapacitet för 40 sittande gäster finns vid markplan på Runvägen 4.

Föreningens renoveringar

-Stambyte gjordes 2010
-Takbyte 2006
-Fönster och balkongdörrar byttes 2007
-Fasadrenovering 2007
-Byte av portdörrar och kodsystem samt invändig renovering trapphus 2011-2012
-OVK-besiktning 2008.
-Radonmätning utfördes under oktober 2010 på plan 1 och i källarplanet. Mätningen visade på låga värden i lägenheterna, 20 ? 40 Bq/Kbm, gränsvärde är 200 Bq/Kbm
-El i lägenheterna är 3-fas. Automatsäkringar och jordfelsbrytare i samtliga lägenheter installerades i samband med stambyte 2010.
-Föreningens tvättstugor renoverades 2018.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 106 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2015-01-20

TV

Kabel-tv via Comhem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet

Fiber via Ownit. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 072 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, VA, grundutbud för kabel-tv, bredband och vindsförråd samt mindre matkällarförråd.

Gårdsplats/innergård

Brf Brynjan har stora grönytor (totalt ca 10 000 kvm) som delas med Brf Kvarnberget. Här går det att grilla och åka pulka beroende på säsong.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK
Notera att driftkostnaderna är individuella och varierar beroende på förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.52824 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Renoveringar i lägenheten:
2019 - Öppning i hall, nedtagande av dörrpost. Ommålning av samtliga väggar och tak (ex badrum). Nya golv i hall, sovrum, klädkammare och kök. Omslipning och lackning av vardagsrumsgolv. Köksrenovering samt ny utrustning (IKEA) Spotlights i kök och klädkammare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy