Länk kopierad!

Visningar

mån 13 apr 14:30 - 15:00
Öppen visning - välkommen hem!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK
Adress
Gunnilbogatan 12B, Malmaberg, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.3 kvm
Avgift
5 284 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppen trea!

Välkommen till denna trerummare med attraktivt läge på Gunnilbogatan 12B. En stilren och hemtrevlig bostad med genomgående fräscha ytskikt, vackert ljusinsläpp och hög standard. En god möjlighet för dig som söker ett boende i fint skick där det bara är att flytta in och börja trivas!

Det första du möts av är en öppen och inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare hittar du ett rejält vardagsrum med vacker fiskbensparkett, härligt ljusinsläpp och gott om plats för både soffa och matgrupp. Köket är stilrent, modernt och renoverat 2013. Badrummet är renoverat så sent som 2018 med moderna och tilltalande val. Lägenhetens båda sovrum är rogivande med inbyggda garderober. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens mysiga balkong i soligt västerläge med plats för soffgrupp.

På Malmaberg bor du i trivsamma och populära kvarter. I närområdet finns förskola, skola, matbutiker och bra kommunikationer. En promenad bort finner du även Stenbys handelsområde med butiker, restauranger och träningsmöjligheter. Till Västerås city tar du dig enkelt med cykel eller till fots.

VÄLKOMMEN HEM

Med anledning av Covid 19 har vi tagit fram följande förhållningssätt på våra visningar. Vi tar inte i hand, vi håller avstånd och vi delar inte ut några visningsprospekt. Allt för att förhindra smittspridning.

I länken nedan finner ni det bläddringsbara prospektet:
https://epaper.webtopsolutions.com/2020/77367/

Beskrivning

HALL
Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv (2017). Här finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderober.

KÖK
Det stilrena, moderna och ljusa köket från 2013 har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, ugn, fläkt och diskmaskin (2019). I övrigt erbjuder köket vita skåpluckor,svart kakel ovan bänkskiva i ask och plats för matbord och stolar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Ett rymligt, lättmöblerat och charmigt rum med fiskbensparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Utgång till balkong.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens större sovrum - ett rogivande rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2
Ett lite mindre och mysigt sovrum med inbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

BADRUM
Nyligen renoverat, fräscht och fint badrum från 2018 med klinkergolv och kaklade väggar. Här finns toalett, dusch, kommod och tvättmaskin.

BALKONG
Mysig balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds markis och plats för soffgrupp. Västerläge.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF BRF_Grankullen-Stadgar.pdf BRF BRF_Grankullen-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun, Skattesats 31.49%.

Storlek

Boarea 77.3 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

31

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Grankullen
Organisationsnummer: 778000-0985
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 1

Föreningen består av 72 bostadsrättslägenheter med adress Gunnilbogatan 8, 10, 12 A-B och 14 A-E.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen

Parkering: 57 platser med el, 171 kr/mån.
6 platser utan el, 100 kr/mån.
6 st gästparkeringar.
Finns platser lediga i dagsläget.

Kontrollerat med styrelsen 2020-03-25.

TV och bredband: KabelTV via Comhem, grundutbud ingå i avgiften.
Bredband via Comhem

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, torkrum och cykelrum. Trädgårdsmöbler för sommarsäsongen.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad avgiftshöjning.
Kontrollerat med styrelsen 2020-03-25.

Föreningens renoveringar

Tidigare renoveringar:
ROT-renovering 1990-91.
Installation bredband 2002.
Byte samtliga spisfläktar 2012.
Installation nödtelefoner i hissarna 2013.
Renovering tak 2015.
Nya hissar 2018/19

Inga planer på några större renoveringar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 5 284 SEK / mån
Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.46641 %
Andel av årsavgiften: 1.46935 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

2013: Kök
2017: Golv i kök, hall, sovrum 1 och sovrum 2.
2018: Badrum

Uteplats

Har balkong

Övriga utrymmen

Källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy