Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Pettersbergsvägen 4, Norrboda - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.8 kvm
Avgift
3 239 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STADSPULS PÅ RÄTT NIVÅ I NORRBODA

Superläge för dig som gillar lite puls och vill ha stadskänsla över ditt boende. Toppfräsch 2 rum o kök om ca 60 kvm, fullt utrustad med de bästa tillvalen, rostfria vitvaror i köket och spotbelysning på skenor. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, infällda spotlights, takdusch och duschväggar i glas. Riktigt bra belägen bostad på 2 trappor och med balkong i sydvästläge med utsikt över Pettersbergsvägen och vad som händer i området. Parkeringsplatser utanför porten och nära till busshållplats. I Norrboda finns Gym, matbutik och handelsplats, strax nedanför ligger nya IP med stor anläggning. Lillsjön med löpspår, badstrand och stort friluftsområde ligger på endast några minuters gångavstånd. Välkommen på visning.

Beskrivning

HALL
Klinkergolv i entrédelen och garderober samt avhängningsdel med hatthylla. Fönster ger fint ljusinsläpp. Vita väggar och ekgolv vidare in i hela bostaden.

ÖPPET VARDAGSRUM OCH KÖK
Härligt öppen yta med kombinerat kök och vardagsrum. Plats finns för matgrupp vid fönster och soffhörna med tv-vägg i rummet. Köket är yteffektivt och bra planerat. Vita luckor med vitt kakel ovan rostfri diskbänk och snygga retrobänkar. Fullt utrustat med inbyggda vitvaror i rostfritt. Fönster med lamellgardiner som kan ingå eft ök. Skön och öppen planlösning mot vardagsrumsdelen som kan avgränsas med barkök eller köksö för den som vill. Utgång till balkongen finns här.

BADRUM
Helkaklat och väl tilltaget badrum där inget saknas. Snyggt bruntonat klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar, infällda spotlights i taket. Dusch med vikväggar i glas, wc, vägghängd kommod med handfat samt överskåp med spegel och belysning. Fullt utrustat även här med både tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Rymligt rum med lite avskilt läge och fönster mot den lugna innergården. Garderober finns och gott om plats för både dubbelsäng och tex hemmakontoret finns. Ekparkettgolv och vita släta väggar.

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 59.8 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

02-1104

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Centralvärme, v-buren, golvvärme i badrum.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brunna Park
Organisationsnummer: 769628-2271
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 02-1104
Antal lägenheter: 138
Antal lokaler: 1

TV

Fiber (internet/tv/telefoni via Sappa)

Internet

Fiber (internet/tv/telefoni via Sappa)

Månadsavgift

Avgift: 3 239 SEK / mån
I avgiften ingår värme, VA och sophantering.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

Parkering finns att hyra för 425:-/mån, separat kösystem tillämpas. Kontakta föreningen för köplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy