Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / bud
Adress
Siklöjevägen 6, Centrala Tyresö, TYRESÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 586 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Så gott som nybyggd, yteffektiv 1,5:a nära centrum i populär förening!

Välkommen till omåttligt populära Siklöjevägen 6 och en magnifik bostad utöver det vanliga. Här bor du insynsskyddat i det främre huset med solnedgången som din ridå över horisonten varje dag.
Detta beläget endast ett stenkast från centrum samt busshållplats som tar dig till Stockholm City på 25 min.

- Låg avgift i stabil BRF
- Ljus och välplanerad 1,5 rok som enkelt kan delas av till en 2:a
- Öppen och social planlösning
- Balkong i bästa läge med sol från tidig eftermiddag till den går ner
- Helkaklat badrum med klädvårdsdel
- Rymligt förråd
- Centralt läge i Tyresö nära allt och endast 25 min från Stockholm city.

Tack vare avsaknad av byggnad framför har du ett hem utan insyn med ett underbart solläge på balkongen där du avnjuter solen från tidig eftermiddag tills den går ner över horisonten.
Bostaden har en suverän planering där man genom yteffektiva val har lyckats få till en 1,5 rok med mängder av förvaring samt idag en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng som går att göra till ett sovrum för att skapa en yteffektiv tvåa.

Stilrena och kvalitativa materialval mixas med ljusa och öppna sociala ytor vilket bidrar till ett mycket trivsamt boende.
När du kliver in genom dörren möts du direkt av en ljus och trevlig hall, på golvet finner vi en vacker mattlackad ekparkett samt ljusa ytskikt som är genomgående i hela bostaden.
Vidare öppnar bostaden upp sig med ett väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp som matplats. Fönsterpartier med ljuvlig utsikt i väster skänker ett stort ljusinsläpp till hela bostaden.
Från rummet når man utgång till balkongen i absolut bästa solläge där du kan njuta av solsken från tidig eftermiddag hela vägen tills solen lyser sina sista strålar över horisonten.
Köket från högkvalitativa Vedum finns i öppen planlösning emot vardagsrummet vilket skapar stora sociala möjligheter för dig och dina gäster. Här finns allt man kan önska av ett praktiskt och fullutrustat kök.
Från vardagsrummet når du rymlig sovalkov med fönster vilket ger möjlighet att dela av till sovrum om behov finns. Plats för förvaring såväl som dubbelsäng. Helkaklat badrum i läcker utformning med egen tvättdel. Var lägenhet har ett förråd i källarplan.

Området innehar närhet till allt vad Centrala Tyresö har att erbjuda så som gym, skolor, golfbana, bad, rackethall, simhall, Bollmoravallen, populära naturområden samt Centrum med alla dess affärer och matbutiker.
Direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan, Haninge och Nacka avgår från hållplatser inom ett par minuters gångavstånd.

På det stora hela ett fantastiskt boende med hög kvalité.
VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. ljusa ytskikt och ekparkett.

VARDAGSRUM/ALKOV
Generöst vardagsrum med plats för både fåtölj, soffa, tv-bänk och matgrupp. öppen planlösning mot kök och utgång till balkong.
Praktisk alkov med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. Alkoven går utmärkt att dela av med en skiljevägg eller varför inte fina spröjsade smidesväggar med glas?
Härliga fönsterpartier i vardagsrum och vid alkoven.

KÖK
Generöst kök från Vedum med goda arbetsytor och många lådor och skåp som erbjuder god förvaring. Bra med arbetsytor, kombinerad kyl/frys, spishäll, diskho och diskmaskin. Härligt ljuinsläpp från fönster. Här finns även en fönsterbräda i sten som lämpar sig som liten kryddhylla.

BADRUM
Fint helkaklat badrum med duschväggar av glas, vägghängd wc, handfat och tvättmaskin. Spegelskåp ovanför handfat. Uppvärmd handdukstork samt golvvärme.

BALKONG
Härlig balkong som förlänger bostaden under årets varma månader. Här får du enkelt plats med lounge möbler eller cafégrupp. Perfekt för en fika i eftermiddagssolen eller en middag medan du njuter av kvällssolen!

ÖVRIGT
Till lägenheten finns ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Pigghajen 2018.pdf BRF Årsredovisning Pigghajen 2018.pdf Energideklaration Siklöjevägen 6.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 43 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
1 trappa.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Pigghajen
Organisationsnummer: 769617-6325
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 0

Parkering: 41 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Kön förvaltas av HSB Stockholm.

TV och bredband: Levereras av Telenor. Huset innehar fiber.

En obligatorisk kostnad på 204 kr/månad tillkommer utöver månadsavgiften för internet och TV via fiber.

Gemensamma utrymmen: Barnvagns-/rullstols-förråd finns beläget i fastigheten. Cykelställ med tak finns beläget utanför fastigheten.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2018-06-25
Energiprestanda primärenergital: 75 kWh/kvm och år

TV

Kabel-tv via Telenor

Internet

Fiber Bredband via Telenor
Tillkommer kostnad om 204 kr för gruppanslutet bredband och tv-kanaler.

Månadsavgift

Avgift: 2 586 SEK / mån
Inkl värme, vatten. Tillkommer kostnad om 204 kr för gruppanslutet bredband och tvkanaler.

Driftskostnad

160 SEK varav:
Elektricitet: 160 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.58152 %
Andel av årsavgiften: 1.47123 %
Pantsättningsavgift: 683 SEK
Överlåtelseavgift: 1593 SEK
Betalas av: Säljare

Bilplats

41 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Kön förvaltas av HSB Stockholm.

Övriga utrymmen

Källarförråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy