Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vintergatan 2B, 6tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
2 708 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt med stor terrass och balkong

Välkommen till denna underbara och exklusiva bostad som har både balkong och en stor underbar terrass. Här bor du i en ljus bostad med ett bra vardagsrum i öppen plan med det praktiska köket. Det modernt inredda köket ger bra arbetsytor och är öppet mot den naturliga matplatsen. Det stora sovrummet, med utgång till terrassen, har goda möjligheter för såväl förvaring i garderobsvägg och dubbelsäng för den som önskar. Modernt kök med rostfria detaljer och fantastiskt vackra arbetsytor och stänkskydd, mycket praktisk förvaring. Modernt badrum med snygga detaljer.

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i centrala Sundbyberg. Här bor du med närhet till såväl Sundbyberg C som Solna C med trevliga butiker, restauranger och caféer, samt populära och moderna Tuletorget. Du har direkt närhet till Solna Businesspark med ICA Maxi och Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Sundbyberg C och Solna C) samt pendeltåg (Sundbyberg C) på någon minuts promenadavstånd. Med både T-bana och pendeltåg når du T-Centralen på ungefär 10 minuter. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, en kortare promenad bort.

Beskrivning

- Välkomnande hall som öppnar upp mot bostadens vardagsrum och kök, vilket ger en hemtrevlig känsla.

- Stort och härligt vardagsrum med tilltaget fönsterparti och utgång till balkongen som ger en känsla av att bo i stan. Rummets utformning ger bra med plats för både den större sällskapsdelen invid fönster och en matplats i anslutning till köket. Från vardagsrummet nås även den stora fantastiska terrassen som ger goda möjligheter för trivsamma kvällar.

- Modernt kök med stora arbetsytor och gott om förvaring i såväl under- som överskåp bakom trendig exteriör. Öppenheten mot vardagsrummet ger goda möjligheter för sociala tillställningar. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys i anslutning vid hallen.

- Tilltaget sovrum med stora fönsterpartier och utgång till terrassen. Rummet ger bra plats för såväl den stora dubbelsängen som förvaring i garderobvägg.

- Trendigt badrum med ljusa väggar samt ljust golv som harmoniserar mot det vita porslinet och mörka kommoden. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, stor spegel, dusch och kombinerad torktumlare/tvättmaskin.

Kort sagt: En underbar exklusiv bostad som med sina många fönster, både en härlig balkong och en fantastisk terrass är ett boende att trivas i!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Materialbeskrivning.pdf BRF Materialspec Rio 181213.pdf BRF EkonomiskPlan reg. av Bolagsverket.pdf BRF Stadgar (2016-11-28) BRF Årsredovisning 2018.pdf planritning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21605/B1605

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Rio i Sundbyberg
Organisationsnummer: 769631?6988
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21605/B1605
Antal lägenheter: 173
Antal lokaler: 0

Brf RIO ligger i hjärtat av Sundbyberg och består av 173 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Fastigheten består av fem huskroppar. Lägenheterna är kompakta men smarta och med en genomtänkt design.

I bottenplan ligger en övernattningslägenhet som även kan användas som festlokal eller samlingslokal för olika aktiviteter. Det kommer också finnas tvättstuga och ett cykelförråd med verkstadsdel.

Högst upp på hus A ligger en gemensam grönskande takterrass med grill och orangeri där du kan sitta och koppla av i kvällssolen.

RIO präglas av vackra och väl utvalda materialval. Allt håller en hög kvalitet med hållbarhet och långsiktighet i åtanke. Genomgående golvvärme gör lägenheterna lättmöblerade och ger behaglig komfort. Fönster hela vägen ner till golv skapar frihetskänsla och utsikt.

Fastigheten är byggd av Gärahovs Bygg AB på uppdrag av fastighetsutvecklaren Tobin Properties.

Byggherre: Tobin properties

Arkitekt: Dinelljohansson

Landskapsarkitekt: Johan Paju

Konstnär: Michel Bussein.

Parkering: 77 p-platser varav 32 st inom fastigheten och resterande inom grannfastigheter.

TV och bredband: Bredband och kabel-TV via fiber från Sundbybergs stadsnät.
Fastigheten är ansluten till fibernätet och ett gruppavtal är tecknat med föreningen. TV med grundutbud debiteras separat.

Gemensamma utrymmen: Till bostaden hör ett förråd. Gemensam takterrass med orangeri, grovtvättstuga, övernattningslägenheter, barnvagnsförråd, miljörum, cykelställ och servicehörna för cyklar finns tillgängligt för medlemmarna.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga avgiftsförändringar beslutade per 2019-xx-xx.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 2 708 SEK / mån
Värme, vatten. Obligatoriska tillägg i form av Eltillägg (206,42 kr/mån) och Kabel Tv (81,25 kr/mån) tillkommer till avgiften

Driftskostnad

75 SEK varav:
Försäkring: 75 SEK

Uppgifterna kommer från säljaren och kan variera över tid.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.59117 %
Andel av årsavgiften: 0.59117 %
Pantsättningsavgift: 474 SEK
Överlåtelseavgift: 1185 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong och uteplats.

Övrigt

Avgift summa per månad fördelad enligt följande:
Månadsavgift: 2 708,42 kr
Eltillägg: 206,42 kr
Kabel Tv: 81,25 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy