Länk kopierad!

Visningar

tors 30 jan 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / / utgångspris
Adress
Frösängsvägen 94, Frösäng, Oxelösund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 115 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, rymlig och hemtrevlig trea med fin och rogivande utsikt mot vacker natur

Här erbjuds en stor och hemtrevlig lägenhet med inglasad balkong där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Här kan du bo och trivas länge.

I den välplanerade och praktiska hallen i denna lägenhet finns inbyggda garderober och bra förvaring. Vidare har vi ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det sociala, trevliga och ljusa köket med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och ljust sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng och ett något mindre sovrum. Badrummet är fräscht, stambytt och fint med toalett, dusch, handfat, kommod, handdukstork och tvättmaskin.

Frösäng är en mycket trevlig del av natursköna Oxelösund. Här har du matbutik ett stenkast från lägenheten och centrum en cykeltur bort. Dessutom ligger havet och fina badplatser en en bit bort från bostaden.
Vi ses på Frösängsvägen 94!

Beskrivning

Hall
Den välplanerade och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? inbyggda garderober och bra förvaring.

Kök
Det sociala, trevliga och ljusa köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, kyl, fläkt, frys, ugn och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt och lättmöblerat rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum 1
Stort och ljust sovrum med inbyggda garderober och plats för stor säng. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre och ljust sovrum med bra förvaring och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Ljusa väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Fräscht, stambytt och fint badrum med toalett, dusch, handfat, kommod, handdukstork och tvättmaskin. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista HSB Brf Harsyran ÅR 2018.pdf HSB Brf Harsyran stadgar.pdf Energideklaration

Länkar

Bostadsfakta

Kommun

Konvaljen 5, Oxelösund kommun, Skattesats 34.34%.

Församling

Oxelösund.

Storlek

Boarea 78 kvm. Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter..

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

54

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Bostadsrättsförening Harsyran i Oxelösund
Organisationsnummer: 719000-2142
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 54
Antal lägenheter: 70
Antal lokaler: 30

36 garage
38 bilparkeringsplatser

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar enligt ordförande. 2019-05-06.

Föreningens renoveringar

Elstolpar till parkering 2019
Cykelhus 2019
Stadsnätet kommer att dras in till fastigheterna.
Säkerhetsdörrar 2013
Takarbeten 2013
Omläggning av fjärrvärmenätet 2012
Stamrenovering 2010
Miljöhus för sopsortering 2009
Balkongrenovering 2002
Fläktar 2000
Målning av trapphus och källare 2000

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2019-09-22
Energiprestanda primärenergital: 105 /kWh per kvm och år

TV

Comhem

Internet

Fiber via stadsnätet

Månadsavgift

Avgift: 4 115 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Elektricitet: 500 SEK
Hemförsäkring tillkommer

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.39020 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 577 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fin inglasad balkong med vacker utsikt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy