Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK
Adress
Gullbergsgatan 4, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
128.2 kvm
Avgift
5 920 SEK / mån
Rum
5 rum

Exklusiv och öppen femrummare med centralt och naturnära läge

Välkommen till Valla och denna femrummare om 128.2 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är exklusiv och öppen och erbjuder bland annat fin utsikt, stora sällskapsytor och fönster i flera väderstreck, handikapsanpassad - ett exklusivt boende med utmärkt planlösning, lättmöblerade rum och stora fönster.

Här finns ett välplanerat och trevligt vardagsrum samt ett öppet och modernt kök. Lägenheten har fyra sovrum och två stora badrum.

HSB Brf Dansbanan i Linköping är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, garage och cykelrum. I månadsavgiften om 5962 kronor ingår bredband, tv, värme och källarförråd.

Valla är en mycket populär del av Linköping. Därför har man valt att satsa på att bygga nya bostäder just här. Här har du nära till rofyllda grönområden, vackra promenadstråk, skola, förskola, bra kommunikationer, restauranger och matbutiker.

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=633452

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med hatthylla och inbyggda garderober. Hallen har vita väggar och parkettgolv.

Kök
Ett öppet och modernt kök med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett välplanerat och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och fin utsikt. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från korridoren når du detta sovrum, som är inbjudande och väl tilltaget med plats för stor säng, vacker utsikt och plats för garderob. Gråa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med bra förvaring, plats för stor säng och härlig utsikt. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lite mindre rum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta sovrum har gråa väggar och parkettgolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet är ett lagom stort rum med plats för bäddsoffa, skrivbord och garderob. Rummet har parkettgolv och gråa väggar.

Badrum 1
Ett stort badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, handfat, handdukstork, badrumsskåp och golvvärme. Klinkergolv och kaklade väggar.

Badrum 2
Stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, toalett, handfat, förvaringsskåp och handdukstork.

Balkong 1
Stor balkong med kvällssol. Här har man utsikt mot skogen och gatan. Balkongen nås via köket och två sovrum.

Balkong 2
Här finner du en liten och solig balkong med sol hela morgonen, förmiddagen och plats för ett mindre bord.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB Brf Dansbanan i Linköping 2019 (1).pdf Årsredovisning HSB Brf Dansbanan i Linköping 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 128.2 kvm.

Rum

5 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

45

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Dansbanan i Linköping
Organisationsnummer: 769625-7182
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 45
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 0

Adresser: Fokets Parksgatan 8-12 och Gullbergsgatan 2-4.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har ett gemensamt övernattningsrum som går att boka mot kostnad.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad avgiftshöjning.

Internet

Lägenheten förses med fiberanslutning. Inom lägenheten anordnas flerfunktionsuttag för data, digital-tv och IP-telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 5 920 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, tv, internet

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.74316 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 20 m²
Uteplats 2: Balkong.

Bilplats

33 garageplatser. Går att hyra.
12 parkeringsplatser. Går att hyra.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy