Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högalidsgatan 40A, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
4 269 SEK / mån
Rum
3 rum

Sällskapsytor, kakelugn, takterrass och balkong!

Sällsynt tillfälle för den som vill förvärva en rymlig lägenhet med stora och luftiga sällskapsytor på Högalidsgatan. Lägenheten har härlig karaktär och spännande planlösning då den dels består av en våning från 1913 med kakelugn, högt i tak och bevarade äldre detaljer. Dels en vindsdel med snedtak och synliga takbjälkar. Här finns ett stort härligt kök om ca 30 kvm med utgång till balkongen som har förmiddagssol. Köket är så stort att det fungerar väl som både kök och vardagsrum om man så önskar. Läget är högt och mycket trivsamt med utsikt mot takåsar, vacker bebyggelse samt härlig grönska från båda balkongerna.

Två dörrar förbinder köket med vardagsrummet som har utgång till takterrassen i väster samt en vacker kakelugn. Sammantaget ger detta lägenheten svårslagna sällskapsytor med fönster och uteplatser i två väderstreck. Intill denna del har gårdshusets råvind införlivats. En mycket trivsam, privat del med badrum, ett allrum/sovrum/arbetsrum samt ett stort mysigt sovrum under snedtaket som mäter närmare 4 meter till nock.

Fastigheten från 1913 är belägen på Högalidsgatans trevligaste del intill den vackra kyrkan och dess park. Här bor du centralt och ostört med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, gym, badplats, Hornstulls galleria, bra kommunikationer med både t-bana och bussar som tar dig smidigt till övriga staden. Värt att nämna är förstås även närheten till Långholmen och Skinnarviksparken.

Föreningen är oerhört välskött med de allra flesta större reparationer av byggnaden utförda i modern tid. Ekonomin är synnerligen god med belåningsgrad om endast 191:-/kvm.

Välkommen till visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy