Länk kopierad!

Visningar

tors 6 feb 16:30 - 17:00
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Köpmangatan 40, Centrum, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39 kvm
Avgift
2 584 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt enrummare i hjärtat av Sundsvall

Välkommen att trivas i denna charmiga enrummare med rymlig alkov i hjärtat av Sundsvall city!

Bostaden erbjuder ett elegant kök med smakfulla materialval såsom ek och rostfria detaljer. Luftigt vardagsrum med ett vackert trägolv, ljusa ytskikt som erbjuder flertal inredningsmöjligheter samt en rymlig sovalkov. Härlig rymd och takhöjd genomgående i hela bostaden tack vare den äldre arkitekturen från 1944. Här kan du njuta av en tidstypisk lägenhet med ett trevligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier och generöst med förvaring i tilltagna klädkammare. Badrum med helkaklade väggar och duschhörna.

Här bor du på en av stans centralaste gator med närhet till allt som kan tänkas behövas. Gångavstånd till Mittuniversitetet, shopping, restauranger, café och Sundsvalls uteliv. Ett hett tips är att prova de utsökta burgarna på APA eller den fenomenala brunchmenyn på Brasseriet som återfinns just kring hörnet.

Brf Beståndet är en stabil förening med god ekonomi som genomgått flertal stora renoveringar under åren såsom fasad, stambyte, tak och fönster. Föreningen är belägen på fastigheten Beståndet 5, Köpmangatan 40 som består av 16 st bostadsrättslägenheter.

Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Beskrivning

Hall
Ljus och välkomnande hall med slitstarkt parkettgolv genomgående i hela lägenheten och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Elegant kök från 2014 med ekluckor, vitt kakel och moderna rostfria detaljer, god förvaring i över- och underskåp, vinhylla samt generösa arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys samt ett praktiskt barbord med plats för två stolar.

Vardagsrum med sovalkov
Härlig social yta med trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Väldisponerade kvadratmeter som ger dig yta för både soffgrupp och matplats samt flertal inredningsmöjligheter. Intill vardagsrummet återfinns bostadens rymliga sovalkov med god plats för större säng och diverse möblemang.

Badrum
Välutrustat badrum som renoverades 2013 med helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Wc, dusch, handdukstork och handfat med spegel för förvaring av diverse hygienprodukter.

Klädkammare
I anslutning till vardagsrummet återfinns generöst med förvaringsmöjligheter i två tilltagna klädkammare. Här ryms årets alla plagg samt diverse städartiklar man önskar få undan från de sociala ytorna.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar.pdf Energideklaration.pdf årsredovisning.pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

FÖRSTÅNDET 5, Sundsvall kommun, Skattesats 35.35%.

Församling

Sundsvalls Gustav Adolf.

Storlek

Boarea 39 kvm. mäklarbild.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

002

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2018-05-20

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Förståndet
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 002
Antal lägenheter: 16
Antal lokaler: 0

Parkering: Finns inga parkeringar

TV och bredband: Com hem Kabeltv grundutbud ingår i avg

Bredband via Com hem måste tecknas själv

Föreningens renoveringar

Utförda Renoveringar
1987 - Trapphusmålning
1988 - Renovering fasader, tak och fönster
1997 - Stambyte och renovering badrum
1999 - Byte av lägenhetsdörrar samt låssystem
2002 - Installation av bredband
2010 - Värmeinjustering samt energiåtergärder
2010 - Ombyggnad av el till gemensam elmätning
2013 - OVK-Besikting samt radonkontroll
2017 - Stamspolning
2018 - OVK Besiktning

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-05-20
Energiprestanda primärenergital: 174 /kWh per kvm och år

TV

Com hem grundutbud

Internet

Com Hem

Månadsavgift

Avgift: 2 584 SEK / mån
Obligatorisk avgift Värme, el & kabel-tv 107kr/månaden

Gårdsplats/innergård

Gemensam uteplats och grillplats finns att disponera för medlemmarna på föreningens innergård.

Driftskostnad

292 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 142 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.49990 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy