Länk kopierad!

Visningar

fre 31 jan 18:00 - 19:00
Vi bjuder på grillad korv - Välkommen med din anmälan!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gamla Vintervägen 13, Kungsberget, Järbo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
150 kvm
Avgift
5 317 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 5:a med hög standard!

Tänk att vakna till om mornarna och direkt kunna se Kungsbergets backar genom stort fönsterparti! Vissa dagar kommer du spurta bort till liften och andra föreslås istället att ta plats i något av detta fantastiska penthouse sällskapsutrymmen. Här finns möjlighet för den större familjen eller företaget att förvärva en fritidsbostad med wow-faktor. Utrustad med alla bekvämligheter som hör nyproduktion till. Ett helt nytt hem som erbjuder hög standard, fönster i flera väderstreck, härlig atmosfär och vackra materialval. På ett plan med loft beräknas här kunna erbjuda 10-12 bäddar utöver sociala ytor med den öppna planlösningen mellan kök, matplats samt vardagsrumsdel. De båda badrummen är helkaklade varav den ena även ger dig och dina nära egen bastu för en stunds återhämtning. Även detta såklart med ett öga på nedförsbackarna. Välkommen till ditt fritidshem, fri att nyttja under årets alla veckor!

Juridisk person accepteras av föreningen.

Kungsbergets gedigna anläggning med dess 12 liftar och 22 pister med upp till 1 700 meter långa åk i kombination med dess svårslagna läge, endast ca 2 timmar från Stockholm, gör detta till en av Sveriges mest attraktiva skidorter. Dessutom den som expanderar mest. Vintermånaderna erbjuder hela 20 veckors snögaranti, och även sommarmånaderna kan nyttjas till fullo, med mycket att upptäcka för såväl vuxna som barn. Cykelleder bjuder på vacker och orörd natur samt i närheten finns eftertraktade besöksmål som Furuviks djurpark, Wij trädgårdar, älgparken i Ockelbo och Högbo bruk.

Varmt välkomna till Solbacken!

Beskrivning

Möblerbar hall med klinker på golvet. Frånluftsvärmepump.
Badrum med klinker på golv och kaklade väggar. wc, badrumskommod med handfat, vägghängt spegelskåp, duschplats. Här är även förberett för installation av tvättmaskin.
Kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrumsdel. På golvet ligger vitlaserad ekparkett och i taket sitter spotlights monterade. Köksinredning som går i gråvitt med kakel på vägg längs den laminerade bänkskivan. Köket är utrustat med ugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsmicro, integrerad kyl/frys, samt integrerad diskmaskin.
Från vardagsrummet nås balkong i söderläge.
Badrum med kakel på vägg, klinker på golv. Wc, badrumskommod med dubbla handfat, vägghängt spegelskåp, wc samt handdukstork.
Bastu för 10-12 personer med klinker på golv och träpanel på vägg. Vy över Kungsbergets backar.
Allrum med vitlaserat ekparkett.
Sovrum 1 med vitlaserad ekparkett.
Sovrum 2 med vitlaserad ekparkett.

Loft
Hit tar du dig via trapp klädd i vitlaserad ekparkett.
Sovrum 3 med vitlaserad ekparkett.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sandviken Kungsberg 57:18, Sandviken kommun, Skattesats 34.56%.

Församling

Järbo.

Storlek

Boarea 150 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3-5 sovrum.

Lägenhetsnummer

4-301

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Föreningen

Föreningens namn: Brf Solbacken 1 i Kungsberget
Organisationsnummer: 769636-0044
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 4-301
Antal lägenheter: 15
Antal lokaler: 0

En nybildad förening som i ett första skede erbjuder tre hus med fem lägenheter i vardera. De 3 1/2 våningarna kommer ge plats åt 4 st lägenheter om 3 rok samt ett penthouse med 5 rok om 1 1/2 plan.

Parkering: Till lägenheten hör en parkering belägen i anslutning av byggnaden.

TV och bredband: Via Sandnet

TV

Via Sandnet

Internet

Via Sandnet

Månadsavgift

Avgift: 5 317 SEK / mån
Ingår i avgiften: VA samt sophantering

Driftskostnad

880 SEK varav:
Uppvärmning: 880 SEK
Angiven uppvärmningskostnad är en uppskattning enligt den ekonomiska planen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 30.97000 %
Andel av årsavgiften: 26.70000 %

Uteplats

Möblerbar balkong i sydväst läge med vy mot Kungsbergets backar.

Bilplats

I anslutning till byggnaden finns parkeringsplats tillhörandes lägenheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy