Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Aftongatan 54, Vidingsjö, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.5 kvm
Avgift
2 601 SEK / mån
Rum
1 rum

Etta med rymlig och underbar uteplats på Aftongatan 54

Varmt välkommen till Aftongatan 54, en fräsch ettrumslägenhet med fint och rofyllt läge mot skogen och naturen. Här finner du en rymlig bostad som är renoverad under senare år med smakfulla materialval. Lägenhetens 39.5 kvadratmeter erbjuder vi nu en stilren etta i med optimal planlösning som inrymmer ett socialt utformat rum med utgång till uteplatsen samt en separat köksdel, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt och naturnära boende i en stabil HSB-förening med god ekonomi.

Stabil HSB-förening där bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du ett stenkast från Vidingsjöskogen och motionscentrum och med närheten till Ekholmen centrum, skola och dagis samt goda kommunikation intill city.

Föreningen har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu, idrottshall, samlingslokal, hobbyrum samt källsortering i området nära lägenheten. Finns även tillgång till övernattningslägenhet som kan bokas mot mindre avgift.

Välkommen på visning.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och inbjudande hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsutrymmen. Hallen har gråa väggar och vackert trägolv.

Allrum
Ett ljust och varsamt renoverat allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för både soffa och säng. Rummet har vitmålade väggar och vackert trägolv.  

Kök
Ett rymligt, ljust och yteffektivt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar.

Badrum 1
Ett rymligt och funktionellt badrum med duschkabin, handfat,spegelskåp toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

Stadgar Haninge 2015.pdf Årsredovisning HSB brf Haninge i Linköping 2016.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings Berga.

Storlek

Boarea 39.5 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

80

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Övrigt: Det finns bastu, förråd, samlingslokal och tvättstuga.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Haninge
Organisationsnummer: 716402-8347
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 80
Antal lägenheter: 151
Antal lokaler: 0

TV

Föreingen har kabel-tv via ComHem

Internet

Föreningens lägenheter är kollektivt anslutna till Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 2 601 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-TV

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.32508 %
Andel av årsavgiften: 0.32508 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy