Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 550 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 625 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Bjurholmsplan 27, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 647 SEK / mån
Rum
2 rum

Genomgående 2:a med balkong och suveränt läge på idylliska Bjurholmsplan

Accepterat pris!
Välkommen till denna tilltalande lägenheten som har ett suveränt läge på charmiga Bjurholmsplan. Lägenheten är mycket trivsam och har en genomgående planlösning där vardagsrummet ligger med ett fritt läge med utsikt över Bjurholmsplan. Detta rum är rymligt och här finns plats för både soff- och matplats. I lägenhetens mitt finns ett väl utrustat kök som fungerar som lägenhetens hjärta. Sovrummet ligger med ett lugnt läge mot innergården. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och det är från detta rum den trivsamma balkongen nås.

Fastigheten har ett mycket attraktivt grönt lummigt läge på enkelriktad gata men med restauranger, kommunikationer (både tunnelbana och flertalet busslinjer) och service runt hörnet. Någon minuts promenad från fastigheten ligger Ringens köpcentrum med shopping, mataffär och inte minst restaurangsuccén Teatern som är väl värt ett besök. SoFos hjärta Nytorget och dess utbud av shopping, restauranger, caféer och barer ligger även det med några minuters gångväg. Promenerar man Götgatan norröver kommer man strax till Skrapans galleria och vidare kommer Medborgarplatsen och dess utbud. Vill man söka sig bort från trafik och folkvimmel en stund når man det trevliga promenadstråket utmed Årstaviken på några minuter.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Från hallen nås lägenhetens badrum och kök.

KÖK
Trivsamt kök med gott om förvaringsmöjligheter och rejäla arbetsytor. Köket har maskinell utrustning såsom eldriven inbyggnadsugn, gashäll, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Luftigt rum med fint spröjsat fönster varifrån man har härlig utsikt över Bjurholmsplan. Rummet är trivsamt och här finns plats för soff- och matplats och annat mindre möblemang.

SOVRUM
Ljust och trivsamt rum med balkong mot gården. Rummet är trivsamt och har dubbel och en enkel garderob.

BADRUM
Rymligt badrum med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns tvättställ, toalett, förvaring och badkar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2017 BRF Stadgar Stadgar Energideklaration Mätbevis Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt mätning. 45 kvm enligt lägenhetsförteckningen och 1 rok.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1929

Föreningen

Föreningens namn: Brf Harven 42
Organisationsnummer: 716420-3510
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 1

Brf Harven 42 är en äkta bostadsrättsföreningen som äger marken och består av 30 st lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Fastigheten har renoverats löpande och 2002 gjordes en större renovering med bland annat stambyte och byte av elstigar. 2002 byggdes även lägenheter i vinds- och bottenvåning och bakgården renoverades. Föreningen planerar att måla trapphuset under 2020 och det finns i dagsläget (11/3-2020) ingen beslutad/planerad ändring av månadsavgiften. Föreningen har även en hemsida www.harven42.se

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör nyttjanderätten till källarförråd. Gemensamhetsutrymme finns i form av barnvagnsrum och en nyrenoverad tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel samt ett torkrum. Föreningen har även en innergård som sommartid är möblerad med utemöbler och grill. Här finns även cykelställ under tak.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 158 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2019-05-31
Energiprestanda primärenergital: 162 kWh/kvm och år

TV

Kabel-TV via ComHem. För mer information kontakta ComHem. www.comhem.se

Internet

Interenet via Ownit ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 647 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och Internet.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.1884 %

Uteplats

Har balkong

Bilplats

I området gäller sedvanlig boendeparkering för mantalsskrivna och ansökan görs hos Gatu-och Fastighetskontoret (www.stockholm.se/parkering).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Gemensamhetsutrymme finns i form av tvättstuga och cykelrum. Föreningen har även en trivsam innergård som sommartid är möblerad med utemöbler.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy