Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / utgångspris
Adress
Femstenavägen 11, Norrboda - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
61.5 kvm
Avgift
3 464 SEK / mån
Rum
2 rum

NYTT OCH CENTRALT I BRUNNA PARK

Ny och fräsch, större 2:a om hela 61,5 kvm, inrett med alla bekvämligheter. Yteffektiv och planlösning och modern arkitektur, ett minst sagt avkopplat och bekvämt boende. Stort sovrum med bra förvaring, helkaklat badrum och fin balkong med många soltimmar. Nya fina kvarter där närhet till både handel, natur och kommunikationer bäddar för en riktigt bra investering i sitt boende. Kort promenadavstånd till Lillsjön med badplats och elljusspår och alldeles intill Kungsängens fina idrottsplats med konstgräsplaner och konstfrusen is vintertid. I Norrboda/Brunna Park har ny Lidlbutik, ny Coopbutik, Biltema, Byggmax, Apotek mm. etablerat. Ca 30 minuter med bil eller pendeltåg till City. Möjlighet till garage (hiss raka vägen ner) och förråd i källaren. Missa inte denna visningen! Tillträde kan ske när som helst enligt överenskommelse.

Beskrivning

HALL
Rymlig och ljus hall med brunt klinkergolv och vita väggar. Två garderober samt plats för hatthylla.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Parkettgolv och vita väggar. Bra med ljus insläpp och ingen insyn.

KÖK
Ljust och fräscht kök med kvalitativa vitvaror från Bosch. Ljus laminat bänkskiva med vitt kakel ovanför. Parkettgolv och vitmålade väggar Fin utsikt mot skogen bredvid. Fullt utrustat med inbyggd ugn, spishäll, diskmaskin, inbyggd mikro, kyl och frys och fläkt.

BADRUM
Stort och modernt helkaklat badrum med brunt klinker och vitt kakel. Dusch med glasdörrar, WC, tvättmaskin, handfat med kommod, handdukstork och spegelskåp. Spotlights i taket.

SOVRUM
Rymligt sovrum med bra garderobsutrymmen. Plats för stor dubbelsäng. Parkettgolv och vitmålade väggar. Dörr ut till den stora balkongen.

BALKONG
Mysig balkong med plats för stor soffgrupp och många soltimmar. Utsikt över den fina innergården. Möjligheter att glasa in balkongen.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 61.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

08-1301

Våning / hiss

Våning 4 av 6.
Våningsplan 4 av 6 (3 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017/18
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brunna Park
Organisationsnummer: 769628-2271
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 08-1301
Antal lägenheter: 138
Antal lokaler: 1

TV

TV via bredband. Leverantör: Sappa.

Internet

TV, telefoni och Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. 299:-/mån (obligatoriskt tillägg på månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 3 464 SEK / mån
hushållsström: 250 kr/mån
Obligatoriskt tillägg: fiber (tv, internet och ip-telefoni) via sappa play 299kr/mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.67267 %
Andel av årsavgiften: 0.67238 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong.

Bilplats

Garageplats (kö) i garage i huset. Går att hyra för 638 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Hissen går ända ner till garaget.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy