Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Diligensvägen 100, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
72 kvm
Avgift
5 142 SEK / mån
Rum
3 rum

Smakfull vindstrea med milsvid utsikt

Supermysig vindstrea med områdets bästa utsikt! Fritt och insynsskyddat läge högt över takåsarna ger denna lägenhet en fantastisk rymd, med utsikt mot Globen och Hammarbybacken åt ena hållet och Stockholms majestätiska inlopp åt det andra hållet. Fräsch och välplanerad lägenhet med effektivt nyttjade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Lugnt och ostört läge högst upp i huset, bara en granne (hiss finns). Två ljusa och bra sovrum, fullstort kök med bra förvaring och ny extra stor kyl/frys. Fräscht badrum med klinker och tvättmaskin. Stort och mysigt vardagsrum med fin utsikt. Vindsförråd en våning ned.

Brf Tullen är en välorganiserad HSB-föreningen med flertalet faciliteter, såsom som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Föreningen har två lummiga innergårdar med grillplats och lekparker. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: brftullen.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från angränsande Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2026/27 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

I området ligger matbutiken Tempo och frisör och ytterligare en bit bort ICA Maxi och Nacka Forum. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy