Länk kopierad!

Visningar

sön 20 okt 14:45 - 15:15
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 095 000 SEK / Acceptpris
Adress
Tre Kronors väg 43, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
3 784 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusivt boende i historisk byggnad

Accepterat pris! På Kvarnholmen i det gamla Bageriet (knäckebrödsfabrik anno 1932) finns denna underbara 3:a i prisbelönt fastighet (bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards). Lägenheten har moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-funktionalism med stilrena detaljer. Färgtonerna går i vitt och mörka accentfärger. Här finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng, mindre sovrum som passar perfekt för hemmakontoret eller som barnrum det är också ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med låg bröstningshöjd. Badrummet är smakfullt inrett med matt mosaikgolv, rektangulärt vitt kakel på väggarna samt målat innertak i antracitgrå kulör. Här finns dusch med takdusch, golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Specialritat kök med vackra detaljer i krom, släta luckor i en antracitgrå kulör och bänkskivor i marmor. Lägenheten har en öppen planlösning med stor socialyta och två bra sovrum med generös förvaring. Utöver detta så bjuder lägenheten på högt i tak (drygt 3 meter), och originaltak, genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv och riktigt underbara stora fönsterpartier.

Läget här är idylliskt med närhet till natur och city. Under 2018 slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där även bageri restauranger, frisör, vårdcentral, tandläkare, skrädderi, kemtvätt m.m. huserar. På Kvarnholmen finns också caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Du når även Slussen på ca 10 minuter med buss och båtpendel (SL-kort gäller) tar dig direkt till Nybroviken (Dramaten) på ca 20 minuter och bjuder på gratis kaffe till morgonresenärerna. Båtpendeln tar dig även till Blockhusudden på 5 min för promenadstråk längs vattnet på Djurgården. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden och city, perfekt för dig som vill ha en fot i city och en i skärgården.

Beskrivning

HALL - Lägenheten har genomgående ljusa, vitpigmenterade, mattlackade trägolv i slipbar ek och målade väggar i vitt. Fönstrena har profiler i en mörkgrå kulör. Hallen har stora garderober med lackade luckor i mörkgrått. Hatthylla i krom.

BADRUM - Stilrent badrum med detaljer i krom. Mosaikgolv i matt, vit kulör. Väggar i blankt rektangulärt kakel och ovan kakel målas väggar samt innertak i gråblå kulör. Badrummet innehåller WC, handfat, tvättpelare i nisch samt dusch med specialritad glasväg.

VARDAGSRUM/KÖK - Stort och luftigt sällskapsrum med vackert ljusinsläpp från de stora fönstrena. Specialritat kök med släta luckor i mörkgrå kulör och djupa bänkskivor samt stänkskydd i sten. Köksutrustningen består utav helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionsäll.

SOVRUM 1 - Rymligt sovrum med ljusa mattlackade trägolv och vitmålade väggar. Generös förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2 - Bra sovrum med ljusa mattlackade trägolv och vitmålade väggar. Generös förvaring med flera garderober. Rummet är perfekt barnrum eller arbetsrum.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler så som "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatsen Lilla Kvarnholmen, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan planeras det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Nyligen har närcentrumet (Spisbrödsfabriken) öppnat med stor COOP-butik, apotek, restauranger och bageri. Längs Kvarnholmsvägen finns gym (Puls & Träning), café, sushi och en italiensk restaurang Don Felice. På kajen finns det otroligt populära och prisbelönta glassbaren SNÖ samt utegym och lekplats. Idag berikas Kvarnholmen av flera smultronställen och fler planeras det att bli innan området står helt klart. Nyöppnad grundskolan Ebba Brahe (1-9) finns också intill centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn, där ligger ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 5 minuter via nya Svindersviksbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka med flera busslinjer som trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Materialbeskrivning.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

06.1201

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5, två trappor
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: FTX - från & tilluftsventilation

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bageriet 3
Organisationsnummer: 769629-2791
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 06.1201
Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 0

Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Sicklaön 38:19 och består av 127 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Inga planerade avgiftsförändringar (2019-05-08)

Internet

Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet

Månadsavgift

Avgift: 3 784 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, Kabel-TV, bredband och telefoni

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76350 %
Andel av årsavgiften: 0.76000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, beräknad kostnad är ca 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det kommer att finnas 9 stycken besöksparkeringar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy