Länk kopierad!

Visningar

sön 2 feb 11:00 - 14:00
Välkommen på Riksbyggens stora visningshelg!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 300 000 SEK / Fast pris
Adress
Eskilsgatan 71, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82.5 kvm
Avgift
5 096 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyproducerade lägenheter på lugna Söder! Endast en fyra kvar om 82,5 kvadratmeter.

Passa på att teckna avtal på sista fyran i projektet och dessutom med en generös rabatt om avgiftsfria månader HELA 2020, om kontrakt tecknas senast sista februari.

Välkommen till denna optimalt planerade fyran i gavelläge högst upp i huset. Optimal planlösning bjuder på sociala ytor med halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt tre sovrum av bekväm storlek. Ett helkaklat badrum i ljusa och moderna färgval såsom grått och vitt rymmer även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under en praktiskt arbetsbänk. Genomgående i lägenheten ligger ett snyggt parkettgolv och i fönstren snygga fönsterbänkar i grå natursten. Hallen har ett slitstark klinkergolv i ljusgrå nyans. Här bor du bekvämt på lugna söder med nära till Mälarsjukhuset, matbutiker, Vilsta grönområden och endast en kort tur till Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Beskrivning

Entréhall med snyggt klinkergolv i ljusgrå nyans och parkettgolv som löper vidare i hela lägenheten. Vitmålade väggar. Klädförvaring på hatthylla med krokar samt i ett antal garderober. Ytterligare förvaring finner du i en klädkammare.

Till vänster om hallen ligger ett rymligt helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt ett fönster som skänker ljus. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar och handdukstork. Här finner du även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk och överskåp.

Rakt in från hallen nås ett härligt vardagsrum med vitmålade väggar och stora fönster samt utgång till balkong. Snygga bänkskivor i grå natursten som är genomgående i hela lägenheten. Halvöppen planlösning mot köket skapar rymd och sociala ytor.

Rymligt kök med vita målade väggar och vita köksskåp samt snygg arbetsbänk i ljusgrå laminat och kakel över arbetsbänk i ljusgrå färg. Ett stort fönsterparti samt ett fönster mot balkongen släpper in gott om ljus från två väderstreck. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd micro i överskåp. Köket har plats för en ordentlig matgrupp.

Lägenheten bjuder på tre rymliga sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv och förvaringsmöjligheter i garderober. I master bedroom släpper ett stort fönsterparti in optimalt med ljus.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar - Brf Skolmästaren Brf Skolmästaren År 2018

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 82.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

302318001-6201

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk från- och tilluft med återvinning

Föreningen

Föreningens namn: Brf Skolmästaren i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769618-0962
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 302318001-6201
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Parkering: Brf Skolmästaren har i sin förening totalt 15 parkeringsplatser (varav en HKP-plats), belägna på gården intill husen. Separat kösystem brukas.

TV och bredband: Bredband via fiber.

Föreningens renoveringar

Byggnaderna är uppförda 2018. Till- och ombyggnad för att skapa förråd utanför bostaden är påbörjat och beräknas kunna tas i bruk under första kvartalet 2020.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

ComHem grundutbud och ComHem play ingår i avgiften.

Internet

Bredband från ComHem ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 096 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv grundutbud från ComHem, telefoni och bredband samt bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Driftskostnader är beräknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.63250 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy