Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 050 000 SEK
Adress
Kärrtorpsvägen 26D, JOHANNESHOV
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 368 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktion - Ljus tvåa med öppen planlösning & balkong i sydvästläge! Fast pris.

I ZickZack bor du nära. Nära affären, t-banan, bion, apoteket, förskolan och Nackareservatet till exempel. Och nästan lika nära stan.
För mer information om projektet och lediga lägenheter besök www.besqab.se
Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor; konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Läs mer och Besqab och vårt Trygghetspaket på besqab.se
OBS! Bilderna i annonsen är på en redan såld lägenhet i samma förening med extra tillval gjorda. Denna lägenhet har standardtillval enligt inredningskatalog.
Välkommen hem!

Beskrivning

Välplanerad 2:a med balkong i sydvästläge och utsikt mot torget.

Välkomnande hall med garderob och avhängningsmöjligheter. Härifrån når man även bostadens helkaklade badrum. Förutom WC är badrummet utrustat med dusch med duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och tvättställ med kommod samt spegel.

Köket är smart planerat och har bra förvaring. Det är utrustat med kyl/frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin. Köket är öppet och socialt med snygg bardel mot vardagsrummet.

Vardagsrummet är rymligt och här kan man möblera med matbord samt soffgrupp. Härifrån når man även bostadens uteplats. Den är belägen mot föreningens innergård. Här kan man ha utemöbler och blommor.
Vidare från vardagsrummet når man sovrummet, ett luftigt sådant med fönster mot innergården. Här finns 1 garderob, ett linneskåp och plats för dubbelsäng.

Nackareservatet som närmaste grannar och Kärrtorps centrum runt knuten med T-bana, flera bra mataffärer, bank, restauranger, teater, bio och apotek. Med T-banan kommer du in till Stockholms city på 10-15 min. Dessutom trafikeras området av bussar mot bl a Gullmarsplan och Älvsjö.

I Nackareservatet finner den friluftsintresserade oändliga möjligheter att njuta av naturen som skidåkning, cykling, motionsspår, bad i flera sjöar och vackra promenadstråk. Där finns även en 9-håls golfbana. På Kärrtorps IP kan du åka skridskor, friidrotta och spela fotboll och tennis. På gångavstånd finns också trevliga Nytorps Gärde med promenad- och löparstråk, grönområden och ett mycket populärt poolbad sommartid.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

12-1203

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2020

Föreningen

Föreningens namn: Brf Zickzack
Organisationsnummer: 769634-7298
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12-1203
Antal lägenheter: 93
Antal lokaler: 3

Föreningen består av 93 bostadsrättslägenheter, 3 hyreslokaler samt garage med 43 platser varav 4 med laddning för elbil. Byggda av Besqab under 2019-2020. En positiv faktor för föreningens långsiktiga ekonomi är att dess fastigheter är friköpta, vilket är ovanligt inom Stockholms kommun där de flesta flerfamiljshus är uppförda på mark upplåten med tomträtt (vilket innebär en löpande, stigande hyra för marken).
Mer information finns på föreningens hemsida; www.brfzickzack.se

Månadsavgift

Avgift: 3 368 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.92340 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy