Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
675 000 SEK / Utgångspris
Adress
Babordsvägen 3B, Bonässund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62.5 kvm
Avgift
4 242 SEK / mån
Rum
2 rum

2:a på Babordsvägen med bästa utsikten

På Babordsvägen erbjuds just nu en av föreningens bästa lägen. Tvårummare på 62,5 kvm med enastående utsikt, längst upp och med hiss. Lägenheten har öppen och fin planlösning och på den inglasade balkongen finns plats för matbord med bästa fönsterplats. Nära busshållplats, skola och fina promenadområden.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Här finns bra avhängningsmöjligheter, fem garderober för bästa förvaring. Ljusa väggar och ljus matta. I anslutning till hallen ligger köket.

Kök
Trevligt kök med plats för köksbord och stolar. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Ljus matta och ljusa tapeter.

Badrum
Badrummet är utrustat med badkar, wc och tvättställ. Golvet är beklädd med matta och väggarna av målad väv och kakel.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljus matta och ljusa väggar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är stort nog för soffa, bord och matsalsbord. Fantastisk utsikt över farleden där havet glittrar i kapp med solen.
Parkett och ljusa tapeter. Här finns även utgång till den fantastiska inglasade altanen som blir som ett extra rum på vår, sommar och höst.

Dokument (pdf)

Ankaret Stadgar.pdf.pdf Ankaret Årsredovisning 2018.pdf

Länkar

3D-visning

Bostadsfakta

Kommun

Örnsköldsvik kommun.

Storlek

Boarea 62.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

6695-00027-01

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1992
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Ankaret
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6695-00027-01
Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 2

Parkering: Garageplats 250 kr/mån och parkeringsplats med motorvärmare 150 kr/mån. Separata köer. Nuvarande ägare har garageplats som automatiskt överförs till ny ägare vid behov.

Gemensamma utrymmen: Övernattningslägenhet, 50 kr/dygn.
Bastu, 10 kr per gång(2 timmar).

TV

Basutbud via Comhem, ingår i avgiften

Internet

100Mb via Comhem, ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 242 SEK / mån
Ingår; Värme, VA, internet och TV

Driftskostnad

430 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 230 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.75439 %
Andel av årsavgiften: 1.75730 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Lusthus med grill och utemöbler.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy