Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 990 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Sibbarpsgränd 35, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
4 813 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Topprenoverad 4:a om 95 kvm med låg avgift.

Välkomna till denna totalrenoverade och toppfräscha 4:a. Ljust rymligt vardagsrum med integrerade led belysning och utgång till stor balkong, Moderna kök med ljusa luckor i med rostfria handtag. Bra arbetsytor med kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Utrustning: Spis med induktionshäll, ugn, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Infällda spotlights i tak. Tre bra sovrum samt stambytt badrum.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,( där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till )har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud , restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga utegym i närområdet.

Beskrivning

HALL: Välkommen in till denna toppfräscha och välplanerade 4:a om ca 95 kvm. Stor hall med plats för avhängning, vitmålade väggar, ekparkettgolv. Infällda spotlights i taket.

KÖK: Luftigt kök med otroligt bra skåpsförvaring. Moderna ljusa luckor med rostfria handtag. Bra arbetsytor med klinkers ovan arbetsbänk och diskbänk. Utrustning: Induktionshäll, ugn, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och ekparkettgolv samt infällda spotlights i tak. Matplats för ca 6 personer.

VARDAGSRUM: Härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Vitmålade väggar och original parkett. Plats för både soffhörna och matgrupp. Utgång till väl tilltagen och insynsskyddad balkong i sydväst.

SOVRUM: Stort sovrum med generös plats för dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter med garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkettgolv samt insynsskyddat fönster.

SOVRUM/GÄSTRUM: Ljust sovrum med plats för säng och garderober. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Mysigt fönster ut mot balkong/innergård.

SOVRUM/BARNRUM: Ljust sovrum med gott om plats för två barnsängar. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Ljus från mysigt fönster. Bra med förvarning från garderob med skjutdörr.

BADRUM: Stambytt toppfräscht badrum som är utrustat med; WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Badkar. Ett snyggt mörkt klinkergolv och väggarna är kaklade med ett vitt kakel.

TOALETT: Kaklade vita väggar och mörkt klinkergolv. Toalett, tvättställ. Plats för skötbord.

Övrigt

OMGIVNING: På Sibbarpsgränd bor du i ett lugnt och trivsamt område. På gångavstånd finns Östberga centrum med en närlivsbutik och pizzeria/grill. I nära anslutning finns även mindre centrum vid Stamgatan med bl.a livsmedel-, video- och tobaksbutik. Inom gångavstånd ligger även det fina Årstafältet med generösa grönområden och en drivingrange för den golfintresserade. I närområdet ligger Liljeholmens moderna och fräscha galleria med nästan 100 butiker samt omkringliggande service.

KOMMUNIKATIONER: Buss 168 till Gullmarsplan med anknytning till tunnelbana samt buss 134 som regelbundet tar dig in till Liljeholmen och Årstabergs pendeltågstation som är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg, bussar och tvärbanan. Ca 8 minuters bilfärd in till Stockholm city och 6 minuter ut till Sickla köpkvarter i Nacka via Södra Länken.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.64%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 95 kvm.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Våning / hiss

BV egen ingång.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1967-1968

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ätten 4
Organisationsnummer: 769607-4926
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Leverantör: Bredbandsbolaget debiteras separat.

Månadsavgift

Avgift: 4 813 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.62856 %
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Relining kök 2011
Stambyte bad 2011
Byte av ventilationsagregat 2011
Ombyggnad av portentréer och trapphus 2014
Fönster samt balkongdörrar bytta 2016

Bilplats

61 parkeringsplatser 18 med eluttag.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy