Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 250 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK
Adress
Furumovägen 14, Stigslund, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 048 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 2:a högst upp i huset med inglasad balkong och fantastisk utsikt

Välkommen till denna fina 2:a med inglasad balkong belägen högst upp i huset på nionde våningen! Här bor du i en välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt, ger plats åt flera möbleringsalternativ och har utgång till den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt över trädtoppar och Gävle med omnejd. Vidare finns ett smakfullt kök, en välkomnande hall och en klädkammare med mycket plats för förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fint helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett vindsförråd och i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I fastigheten finns hiss och parkering finns att hyra för 200kr/mån.

Här bor du i en trivsam förening i ett populärt område med närhet till mataffärer och smidiga kommunikationer till Centrum. Kort promenadavstånd till Gavlehov och trevliga motionsspår.

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Stigslund 43:4, Gävle kommun.

Storlek

Boarea 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

45

Våning / hiss

Våning 9 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1959
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stigen
Organisationsnummer: 785000-2374
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 45
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen disponerar totalt 34 parkeringsplatser som kostar 200kr/mån. Möjlighet till eluttag. I dagsläget är det ingen kö. (Avstämt med ordförande 2019-10-03)

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar:
1998 Målning av fasad och inglasning av balkonger
1999 Byte av avloppsstammar
2002 Bredband
2004 Byte av säkerhetsdörrar
2016 Byte av kall- och varmvattenstammar
Även taket är bytt.

Planerade/Pågående renoveringar:
- Renovering av källare
- Fler cykelplatser

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 136 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-06-18

TV

Grundutbud via ComHem

Internet

Bredband via ComHem alt. Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 048 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.25400 %
Reparationsfond: 3 756 SEK

Övriga utrymmen

Det finns ett vindsförråd och ett mindre matkällarförråd som hör till lägenheten.
På entréplan finns även gemensam tvättstuga.

Närområde

Allmänt om området: Stigslund är en stadsdel i norra Gävle som gränsar till Sätra, Strömsbro och Forsby. Stadsdelen byggdes upp under åren 1955-1965 och innehåller såväl flerbostadshus som småhus.[1] Stigslund har även eget centrum, äldreboende och matbutiker.

Stigslund har en egen skola, Stigslunds skola, som innehåller alla klasser. Förskoleklass till sjätte klass går i byggnaden Solgläntan, medan sjunde klass till nionde klass går i en annan byggnad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy